PETICIJA ZA IZGRADNJU PODSTANARSKIH STANOVA U DUBROVNIKU

Peticija upućena: Grad Dubrovnik - Odjel za gospodarenje nekretnina - Odjel za stanogradnju Dubrovnik

PETICIJA ZA IZGRADNJU PODSTANARSKIH STANOVA U DUBROVNIKU

1.132 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 2.000 potpisa.

PETICIJA ZA IZGRADNJU PODSTANARSKIH STANOVA U DUBROVNIKU

Ova peticija važna je za sve građane-podstanare, obitelji, samohrane roditelje, građane slabijeg imovinskog stanja grada Dubrovnika koji se godinama bore protiv skupih cijena nekretnina u Dubrovniku. Ovom peticijom želimo izgradnju 500 subvencioniranih stanova po kvartovima grada kojima bi investitor bio Grad Dubrovnik i pružio građanima stanove u javni najam po povlaštenim cijenama. Grad Dubrovnik slovi najbogatijim gradom u državi. Svima kojima je nužan dostojan život u gradu i kojima pripada pomoć od Grada Dubrovnika, potpišite ovu peticiju i živite dugoročno i mirno bez straha ce te ikad više biti izbačeni iz stana "01.06.

Ovu peticiju kreirao je građanin ili organizacija koja nije povezana s organizacijom CitizenGO. CitizenGO ne odgovara za sadržaj peticije.

Sada potpišite peticiju!

CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

1.132 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 2.000 potpisa.