Guranje rodne ideologije

National Geographicu: rodna ideologija šteti djeci

96.888 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 100.000 potpisa.

National Geographicu: rodna ideologija šteti djeci

National Geographic iskoristio je devetogodišnjeg dječaka za agresivno promicanje rodne ideologije djeci kao nove društvene norme.

Potpišite našu peticiju kojom od urednika tražimo da povuče i prestane guranje ideologije. Rodna ideologija nije samo lažna znanost, već šteti djeci i vodeći stručnjaci smatraju je zlostavljanjem djece.

Rodna ideologija vjeruje da su muško i žensko društvene kulturne konstrukcije koje savršeno nemaju veze s biološkim spolom. Biološki muškarci mogu vjerovati da su žene i obratno.

Ta se zabluda gura u liberalnom programu djeci od čak tri godine.

National Geographic je časopis koji ne recenziraju  stručnjaci. Članci ne prolaze nikakvu vrstu akademskog preispitivanja.

Susan Goldberg, glavna urednica časopisa National Geographic tvrdi: Muški i ženski genetski markeri „XY“ ili „XX“ ne govore punu istinu i traže „rodnu revoluciju“.

Potpišite peticiju kojom tražimo da se prestanu nametati liberalne laži djeci.

Što misle vodeći stručnjaci?

17. kolovoza 2016. Američko udruženje pedijatara objavio je izjavu kojom se kaže da „rodna ideologija šteti djeci“ i „poziva nastavnike i zakonodavce da odbace sve politike kojima se djecu uči da prihvate kao normalno život kemijskog ili kirurškog predstavljanja drugog spola. Činjenice -  ne ideologija – određuju stvarnost“. U svojim izjavama oni nadalje kažu da „vjerovanje osobe kako je on ili ona nešto što nije, u najboljem slučaju znak poremećenog razmišljanja.“

Ove izjave podržavaju tri vodeća liječnika u tom području, uključujući Dr Paul McHugh, istaknuti sveučilišni profesor psihijatrije na medicinskom fakultetu Johns Hopkins i bivši glavni psihijatar u bolnici Johns Hopkins.

Ta izjava nadalje kaže da „Priučivanje djece da vjeruju da je život kemijskog i kirurškog predstavljanja suprotnog spola normalan i zdrav znači zlostavljanje djece.“

American College of Pediatricians position statement on gender identity

National Geographic magazine will have a cover featuring a boy dressed as a girl

Exploring a gender revolution: Susan Goldberg

Sada potpišite peticiju!

CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama.

Povucite članak

Your featured article, entitled “Gender Revolution,” shows only one side of the argument surrounding gender ideology.

Many leading medical experts in the field, including Dr. Paul McHugh, M.D., University Distinguished Service Professor of Psychiatry at Johns Hopkins Medical School and the former psychiatrist in chief at Johns Hopkins Hospital, state that “gender ideology harms children.”

Conditioning children into believing that a lifetime of chemical and surgical impersonation of the opposite sex is normal and healthful is child abuse.

Please retract your article.

----

Vaš članak pod naslovom „Rodna revolucija“ pokazuje samo jednu stranu rasprave oko ideologije spolova.

Mnogi vodeći medicinski stručnjaci na tom polju, uključujući Dr Paula McHugh, istaknutog sveučilišta profesora psihijatrije na medicinskom fakultetu Johns Hopkins i bivšeg glavnog psihijatra u bolnici Johns Hopkins, izjavljuju da „spolna ideologija šteti djeci.“

Molimo da povučete svoj članak.

S poštovanjem,

[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

96.888 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 100.000 potpisa.