Óvjuk a Duna-parti ZÖLD területeket! // NE a Duna-partra épüljön a Toronyugróközpont!

A petíció címzettje: Passa Gábor

78 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 100 aláírást.

Dunakeszi egyik legszebb ékessége, a nevében is szereplő DUNA, valamint természetesen a Duna-part. A Katonadombtól délre eső területek, jelenleg dimbes-dombos, fás-ligetes részek, amely számunkra, dunakeszi lakosok számára tökéletes rekreációs helyszínt biztosít. Fantasztikus lehetőség családjainknak is, már-már kisebb kirándulással is felér egy-két órás sétát tenni a természetben. Ugyanígy kutyabarátoknak is remek helyszín, vagy bárkinek, aki kicsit kiszakadna a városi betontengerből, és természetben töltődne.

A Dunakeszi Polgár március számában megjelent tervek kapcsán erős az aggodalom bennünk, hogy mindez megszűnhet. Nem csak a Toronyugróközpont, de a napozók és a nagyméretű parkolók kialakítása is veszélyeztetné az itt található békét, csöndet, valamint erősen csökkentené a zöld területek arányait is, ezzel szinte kihúzva a természetes(!) talajt a lábunk alól...

Kérnénk a Toronyugró központ elhelyezésének újragondolását, máshová helyezését! Továbbá a szabad strandokkal és a parkolókkal kapcsolatosan részletesebb tervek megosztását a lakossággal, kiváltképpen a környéken lakókkal! Mihamarabb kérjük a lakossági fórum megszervezését is, ahol a 2016-os LXXIV-es törvény értelmében készülő Település Arculati Kézikönyv összeállításában beszélhetünk a környezetünk lehetséges változásairól, az épített és a természetes környezet védelmének összehangolásáról!

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

A CitizenGo védi a személyes adatokat és a jövőben tájékoztat erről és további kampányairól.

A petíció címzettje: Passa Gábor

Óvjuk a ZÖLD Duna-parti területeket! // NE a Duna-partra épüljön a Toronyugróközpont!

Tisztelt Passa Gábor, Főépítész Úr!

Dunakeszi egyik legszebb ékessége a város nevében is szereplő DUNA, valamint természetesen a Duna-part. A Katonadombtól délre eső terület jelenleg dimbes-dombos, fás-ligetes rész, amely számunkra, dunakeszi lakosok számára, tökéletes rekreációs helyszínt biztosít. Fantasztikus lehetőség családjainknak is, már-már kisebb kirándulással is felér egy-két órás sétát tenni a természetben. Ugyanígy kutyabarátoknak is remek helyszín, vagy bárkinek, aki kicsit kiszakadna a városi betontengerből, és természetben töltődne.

Kérnénk a Toronyugró központ elhelyezésének újragondolását, máshová helyezését! Továbbá a szabad strandokkal és a parkolókkal kapcsolatosan részletesebb tervek megosztását a lakossággal, kiváltképpen a környéken lakókkal! Mihamarabb kérjük a lakossági fórum megszervezését is, ahol a 2016-os évi LXXIV-es törvény értelmében készülő Település Arculati Kézikönyv összeállítása kapcsán beszélhetünk a környezetünk lehetséges változásairól, az épített és a természetes környezet védelmének összehangolásáról!

Üdvözlettel:
[az Ön neve]

Írja alá most

78 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 100 aláírást.