Félelem: gyújtogatások és halálos fenyegetések Németországban

Petíció a német kultúrminiszternek és Berlin polgármesterének

020 000
  16 938

16 938 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 20 000 aláírást.

Félelem: gyújtogatások és halálos fenyegetések Németországban

Aggasztó hírek érkeztek Németországból a napokban. Két jól ismert, a család intézményét védő ismerősünket érte támadás az utóbbi hetekben.

Október 14-én első ízben mutatták be Berlinben a FÉLELEM című darabot. A darabban öt közéleti személyiség szerepel, akik a gyermekek szexualizációja és a gender ideológia ellen emelnek hangot: Birgit Kelle, Gabriele Kuby, Hedwig von Beverfoerde, Beatrix von Storch and Frauke Petry. A színészek arcát a személyeket illusztráló maszk takarja és agresszív zombikként viselkednek.

A darab szövegét nem ismerjük részletesen, de két néző elmondása alapján olyan mondatok hangzanak el, mint: „Lőjétek szét a zombik fejét, mert csak akkor lesznek tényleg halottak.”

Egy héttel később Beatrix von Storch autóját felgyújtották. A rá következő héten Hedwig von Beverfoerde autóját szintén felgyújtották, olyannyira, hogy az autó mellett a családi vállalkozásuk épülete is teljesen megrongálódott. Másnap az interneten megjelent névtelen levél szerint azért szemelték ki őt célpontnak, mert rendszeresen megszervezi Stuttgartban az LMBT (leszbikus-meleg-biszexuális-transznemű) iskolai tananyag elleni demonstrációt. A rendőrségen a családi vállalkozásuk címét adta meg a demonstrációk szervezésekor.

Az esetekről hírt adott a katolikus blogger és filozófus, Josef Bordat is, aki ezt követően halálos fenyegetéseket kapott. A blogot felfüggesztette a fizikai támadásoktól való félelmében.

Küldjön levelet Berlin kultúráért felelős osztályvezetőjének, a város polgármesterének, Michael Müllernek és Monika Grütters kultúráért felelős miniszternek! Az ilyen darabok támogatása egyenértékű az ebből következő agresszió támogatásával.

Bővebb információ (német nyelven):

Írja alá most

Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Tiltsák be a "félelem" című darabot!

Üdvözlettel:
[az Ön neve]