Natychmiastowe zwolnienie z uczelni profesora Jana Hartmana za propagowanie kazirodztwa

Adresat/Adresaci petycji: Rektor Uniwersytetu Jagielońskiego prof. dr hab. med. Wojciech Nowak

147 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 200 podpisów.

Szanowny Panie Rektorze

Profesor Jan Hartman pracuje na Uniwersytecie Jagielońskim. Jednocześnie za pomocą środków masowego przekazu promuje kazirodztwo w Polsce i wnosi postulaty o debatę publiczną na ten temat. Jako pracownik tak szanowanej i uznanej w świecie placówki oświatowej, jaką jest Uniwersytet Jagieloński promuje aspołeczne i dewiacyjne postawy seksualne. Człowiek ten całkowicie pozbawiony jest elementarnych wartości humanistycznych i chrześcijańskich. Aberracja seksualna, o jakiej mówi i jaką chce propagować publicznie ma na celu cakowite zniszczenie podstawowej komórki społecznej, jaką jest normalna, kochająca się rodzina.

Tolerowanie takich postaw, bagatelizowanie inklinacji seksualnych profesora Jana Hartmana spowoduje, że normalna i nie skażona dewiacjami część polskiego społeczeństwa będzie w negatywny sposób odbierać wartości, jakie gloryfikowane są przez wykładowców na Uniwersytecie Jagielońskim.

W związku z powyższymi w imieniu normalnych rodzin i polskich obywateli proszę o bezwłoczne usunięcie z uczelni profesora Jana Hartmana.

Kamil Bazelak

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Podpisując się akceptują Państwo Regulamin CitizenGO i Politykę Prywatności oraz zgadzają się Państwo na otrzymywanie co jakiś czas emaili o naszych kampaniach. Mogą się się wypisać w każdym momencie.

Natychmiastowe zwolnienie z pracy profesora Jana Hartmana

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Podpisz tę petycję teraz!

147 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 200 podpisów.