Anonymous

Bild des Benutzers Anonymous
Anonymous  

Per non ripercorrere la politica del governo Draghi che ha imposto a molte categorie di lavoratori l'obbligo vaccinale con il ricatto della sospensione dal lavoro senza stipendio, ma anche alle persone ultracinquantenni comminando una multa se inadempienti

Per non ripercorrere la politica del governo Draghi che ha imposto di fatto a molte categorie di lavoratori l'obbligo vaccinale con il ricatto della sospensione dal lavoro senza stipendio

È importante per non ripetere neanche in parte la politica autoritaria fatta di obblighi vaccinali del governo Draghi che ha coartato la libera scelta di milioni di persone generando discriminazioni e vessazioni, tra cui la sospensione dal lavoro senza stipendio, alimentando le giuste proteste nelle piazze contro il green pass, soprattutto quello rafforzato

Porque como ciudadano español, no confio plenamente en estos socialistas compra votos, porque los votos por correo pueden ser cambiados en las propias oficinas de Correos, del candidato elegido en una noche.

Az Európai Unió bevándorláspolitikájának hatására és a közel-keleti zavargások miatt növekedett a migráció. Többen származnak a fekete kontinensről. Magyarország nemet mondd a tömeges betelepítésükre. Ezt jó tudni, minden nemzetállam számára és az európai évezredes civilizáció megmaradása érdekében. A munkaügy már nem működik területi integritás alapon. Szabad a munkaerő és a népvándorlás.

Az Európai Unió bevándorláspolitikájának hatására és a közel-keleti zavargások miatt növekedett a migráció. Többen származnak a fekete kontinensről. Magyarország nemet mondd a tömeges betelepítésükre. Ezt jó tudni, minden nemzetállam számára és az európai évezredes civilizáció megmaradása érdekében. A munkaügy már nem működik területi integritás alapon. Szabad a munkaerő és a népvándorlás.

Ik heb MS en kom wel eens een probleem tegen waar de regering wat aan zou kunnen doen

Budapest csődközeli helyzetben van. Ezért szeretném megtudni, hogy a városvezetés kinek, mire és milyen hatékonysággal költi el a tanácsadói pénzeket.

I could care less if the CRTC bans FOX and the globalist's Murdoch's. They are nothing more than performative opposition and a bain for the middle classes. They are like our Progressive con's. Party of the world take over uni party

Da se pokuša otkriti tko smo? Gdje smo? i Zašto smo?

Amennyiben úgy gondolják meg kívánnak győződni a belül fényes gömböcske kívül is látható fény jelenségére,garantáltan + láthatják amennyiben az Ázsia-i népekkel továbbrais szankciókat kívánnak alkalmazni!-De megláthatják akkor is,ha Ukrajnát továbbra is fegyverrel támogattják a tengeren túl provokáció által!-Sajnálattal közlöm az alma elég messze esett a fájától,úgy tűnik állatok provokálják az

Több mint nosztalgia ..

Vissza kanyarodtam 2015. 07.29.
/ évi írásomhoz bejegyzésemhez ami így szólt ...

Putyinnal kapcsolatosan !

Jó pillanatban volt jó helyen … S mi több ismeri a múlt s jelen tőrténéseit . Mindehez párosul max s kitünő diplomata érzék . Ezeken túlmenően elszánt s haza szerető..

A Hajdúszoboszlói Önkormányzat 2020. június 26-án évi 80.000.- ft-ért bérbe adta a lakóövezetben lévő Széchenyi utca és Semmelweis utca közötti, helyi építési szabályzat szerint zöldterület, ezen belül közkertnek minősülő területet az Otthon Üzletház Kft.-nek, aki a területen raktározási tevékenységet folytat, ami nagy zaj- és porhatással jár.

A zöldterület besorolású ingatlan állandóan növényzettel fedett, a település klimatikus viszonyainak megőrzését, javítását, ökológiai rendszerének védelmét, a pihenést, a testedzést szolgálja. Jelenleg raktározás folyik a területen, ami nagy zaj- és porhatással jár.

mert nagyon fontos

Mert így kénytelenek lesznek leállítani a háborút és a gazdasági válság megáll.

Washington wil van de voedsel concurrent NL af en wil een voedsel monopoly en dwingt Rutte of kocht hem om (hij is multi milljonair nu) onze boeren van hun land te jagen. Nederland moet dan vervolgens dollars lenen om voedsel uit Amerika te kunnen importeren. GMO voedsel dus. De prijzen in de supermarkten zullen daardoor verdubbelen. Dit is als het geval in Denemarken en Noorwegen.

Ne alázzák meg Magyarországot és akadályozzuk meg, hogy elvegyék a jogos soron lévő magyar elnökséget!

Porque es necesario para el país acabar con la traición de Pedro Sánchez y sus socios a España

Az Európai Parlament púp az európai államok hátán. Elméleti hivatása az eszmecsere, belső tanácskozás, konzultáció. De a testület törvényhozó akar lenni, diktálni, parancsolni nekik nem tetsző politikáknak, országoknak, népeknek.