CitizenGO

Bild des Benutzers CitizenGO
CitizenGO

A hideous bill to decriminalise abortion in South Australia is currently before Parliament.

Regressive MPs saying attempting to legitimize murder as simply “a medical procedure which should be treated like any other health issue."

Septembrová schôdza NR SR sa skončila blokáciou parlamentu kvôli hlasovaniu o návrhu zákona o zdravotnej starostlivosti (tlač 154) z dielne Oľano/KÚ v druhom čítaní. O návrhu zákona sa bude hlasovať na októbrovej schôdzi.

L’innocenza dei bambini è in pericolo!

Emmanuel Macron annonce l’interdiction de l’école à domicile dès la rentrée 2021, sauf pour motif de santé.

On 17 October, New Zealanders will have the democratic privilege of voting for the candidates that best represent the values they believe in.

It goes without saying that political candidates represent YOU and YOUR VALUES.

But sometimes they forget that.

Neprihvatljivo je da se školski sustav koristi za izlaganje djece neprimjerenim seksualnim sadržajima, poziva ih na LGBTIQ aktivizam na društvenim mrežama i indoktrinaciju djece ideologijom nespojivom s vrijednostima njihovih obitelji. I sve to bez znanja roditelja! Upravo se to dogodilo.

È approdato in commissione giustizia la Proposta di Legge (PDL) n.306 che modificherebbe l’Art. 12 della legge 19 febbraio 2004, n. 40 in materia di perseguibilità del reato di surrogazione di maternità commesso all'estero da cittadini italiani.

Your signature is needed to help fill the vacancy in the Supreme Court of the United States.

Overturning Roe v. Wade may depend on it.

Tko želi naći pravdu, prvo mora naći istinu.
(dr. Albin Eser, stručnjak za međunarodno pravo o zločinima komunizma)

22.9.2020.

Netflix is te ver gegaan.

Nadat ze het afgelopen jaar films uitbrachten die godslastering en seksueel geweld verheerlijkten (The First Temptation of Christ en 365 Days), heeft Netflix nu een nieuw dieptepunt bereikt: het seksualiseren van 11 jaar oude meisjes. Netflix heeft op 9 september 2020 de Franse film "Cuties" uitgebracht.

Ochráňme rodiny pred hazardom!

Na septembrovej schôdzi NR SR sa bude hlasovať o veľmi dôležitom návrhu zákona o pomoci tehotným ženám z dieľne OĽANO/KÚ (tlač 154).

Što biste učinili kad bih vam rekla da se u vaše ime i vašim novcem financira organizacija koja zagovara ubijanje nerođene djece (i o tome govori kao o ljudskom pravu), širi netočne informacije o COVID-u 19 koje je dobila od komunističke Kine i gura kurikulum koji u školama promiče rodnu ideologiju i seksualizaciju djece?

Międzynarodowa Klasyfikacja Chorób (ICD-11), przyjęta przez Światową Organizację Zdrowia (WHO), zmienia kryteria diagnozy i leczenia szeregu zaburzeń psychoseksualnych, w tym transseksualizmu i pedofilii. Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że dzieje się to zbieżnie z agendą radykalnych aktywistów LGBT.

It goes without saying that the global Coronavirus pandemic has had a life-changing effect on people everywhere. We have all experienced restrictions in some way or another.

Sign our petition to demand the leaders of G20 countries stop sending public money to the World Health Organization.

Na obrazovkách RTVS ste mohli v sobotu sledovať priamy prenos slávnostného galavečera zo Slovenského národného divadla v Bratislave s vyhlásením výsledkov 20.ročníka diváckej ankety o najpopulárnejšie osobnosti a programy televíznej obrazovky za rok 2019.

A Netflix foi longe demais.

Tendo já lançado filmes no ano passado que glorificavam a blasfêmia (A Primeira Tentação de Cristo) e a violência sexual (365 Dias), a Netflix atingiu um novo nível: agora promove a sexualização de crianças de 11 anos.

Netflix zašiel priďaleko.

Táto spoločnosť, ktorá v minulom roku vydala filmy oslavujúce výsmech z viery (Prvé pokušenie Krista) a sexuálne násilie (365 dní), dosiahla teraz nové morálne minimum: sexualizuje 11-ročné deti.

Europoslankyňa Miriam Lexmann iniciovala výzvu Európskej komisii, aby dohliadla na urýchlené a riadne prešetrenie prípadu tragickej smrti Jozefa Chovanca v Belgicku.

K výzve sa pripájajú aj ďalší europoslanci a môžete ju podporiť aj Vy.

Tu je slovenský preklad výzvy:

"Vážená pani predsedníčka Von Der Leyen,