CitizenGO

CitizenGO's picture
CitizenGO

Każdego roku brazylijska grupa "komediowa" "Porta dos Fundos" („Tylne drzwi”) produkuje na święta Bożego Narodzenia film, którego celem jest atakowanie chrześcijan i chrześcijaństwa.
W tym roku w promocję produkcji zaangażował się aktywnie, w okresie przedświątecznym, NETFLIX.
Film, który poleca się widzom przed Bożym Narodzeniem przedstawia m.in.: Jezusa Chrystusa jako homoseksualistę, apostołów jako alkoholików, a Dziewicę Maryję jako kobietę tak rozwiązłą, że przydarzył się jej stosunek seksualny nawet z Bogiem Ojcem,
Nikt nie ma prawa obrażać i atakować wiary miliardów ludzi na całym świecie!

Ieder jaar produceert de Braziliaanse “comedy”-groep “Porta dos Fundos” (letterlijk vertaald ‘achterdeur’) een “Kerstspecial” waarin Christus, christenen en het christendom belachelijk worden gemaakt. Ze noemen de special dit jaar “De eerste verzoeking van Christus”.

Globalna firma odzieżowa H&M przygotowała na rynek polski spot reklamowy zawierający scenę homoseksualnego pocałunku.
Ma on jednoznacznie seksualny charakter, a widz nie ma wątpliwości, że całującymi się osobami są dwaj mężczyźni.
Reklamę do emisji zaakceptowały niektóre stacje komercyjne (TVN, Polsat, Telewizja Republika).

To, co w tej sprawie jest szczególnie złowrogie, to emisja spotu w sposób, który naraża dzieci na kontakt z obrazami praktyk homoseksualnych.

Todos os anos o grupo de "comediantes" Porta dos Fundos produz um "especial de Natal com o objetivo de atacar os cristãos e o cristianismo. O episódio deste ano se chama "A Primeira Tentação de Cristo".

It’s Christmas time which means that millions of families across the country will be watching Hallmark’s famous rom-com Christmas movies.

Izbori za predsjednika Republike Hrvatske su pred nama. Prvi krug izbora održat će se 22. prosinca 2019.  Funkcija predsjednika Republike,  iako ograničene izvršne moći, vrlo je važna kao jamac ustavnopravnog poretka, na vanjskopolitičkom planu te kao ključno moralno vodstvo zemlje.

Kierujemy do Pana prezydenta Trzaskowskiego żądanie zaprzestania finansowania z pieniędzy podatników kontrowersyjnych etycznie i medycznie projektów wspierających dystrybucję antykoncepcji awaryjnej.

Żądamy zaangażowania pieniędzy z podatków w projekty rzeczywistej pomocy dla kobiet, która nie polega na pozbyciu się ciąży za pomocą tabletki EllaOne lub jakiejkolwiek innej.

Der aktuelle Versuch, in Wien die Sonntagsöffnung einzuführen ist besonders pikant, da er von einem Politiker der ÖVP (Österreichische Volkspartei) gestartet wurde. Auf Plakaten und im Internet wirbt der Initiator unter anderem mit Slogans wie:

„Sonntagsöffnung – damit alle mehr verdienen!“, „Gerechtigkeit für die Leistungswilligen – auch am Sonntag!“ oder „Die Sonntagsöffnung bringt allen was. Mehr Arbeitsplätze, mehr Umsatz, mehr Einkommen“...

Stonewall have produced an 18 page election manifesto which they are asking candidates to make a public pledge of support for. While it is not unusual for lobby groups to produce election literature, the sheer scale and depth of Stonewall's maifesto demonstrates the extent to which they wish to influence government policy and public life.

Hrvatski građani iz svojih medija nisu mogli čitati o novoj Rezoluciji Europskog parlamenta koja osuđuje totalitarne režime, govori o njihovim posljedicama danas i govori o važnosti povijesnog sjećanja za našu zajedničku budućnost.

Koncern CocaCola, ani żadna inna globalna korporacja nie ma prawa ignorować prawa rodziców do wychowania dzieci zgodnie ze swoimi przekonaniami. Takie działanie, to kolejny przykład kulturowej kolonizacji uprawianej dziś przez możnych tego świata.
Powiedzmy nie hegemonii kulturowej, do której dążą współczesne światowe elity biznesowe!

A educação domiciliar (ou homeschooling) é alvo de inúmeras incompreensões e críticas infundadas. Trata-se essencialmente de uma legítima opção dos pais que decidem assumir a instrução escolar de seus filhos. As razões podem ser inúmeras: vocação, insatisfação com o atual sistema educacional, oferecer uma formação personalizada às crianças, etc.

The Department for Education (DfE) has issued a revised response to the new Relationships and Sex Education Regulations, marking a sea-change in attitude which will effectively force primary schools to adopt LGBT content in their curricula.

Norwegens Kinderschutzbehöre Barnevernet sorgt erneut für negative Schlagzeilen. Betroffen ist dieses Mal eine amerikanisch-litauische Familie, der die drei Kinder im Alter von 7 bis 11 Jahren ohne jegliche Vorwarnung in einem nächtlichen Überfall abgenommen worden sind.

Was ist geschehen? Die Familie zog im Herbst 2018 von den Vereinigten Staaten nach Norwegen um, nachdem Familienvater Zygys Aleksa, der litauischer Staatsbürger ist, dort eine Arbeitsstelle angenommen hatte. Die...

Dans le nord-est de la Syrie, c’est un véritable massacre qui est en cours On pourrait dire que c’est la fin du génocide des Turcs envers les populations Assyriennes, Chaldéennes et Arméniennes, qui avaient trouvé refuge dans le nord-est de la Syrie après le massacre de plus d’un million d’Arméniens, d’Assyro-chaldéens et de grecs pontiques après la première guerre mondiale.

O Fundo de População das Nações Unidas (UNFPA) está em parceria com os governos do Quênia e da Dinamarca para sediar a Conferência Internacional sobre População e Desenvolvimento (CIPD + 25) em Nairobi, Quênia. Há 25 anos, a CIPD foi realizada no Cairo, onde, pela primeira vez, foi estabelecida a agenda de controle da população através do aborto.

The United Kingdom's first and only Chick-fil-A restaurant is being forced to close stemming from aggressive protests from LGBTQ activists.

Het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (United Nations Population Fund of UNFPA) werkt samen met de regeringen van Kenia en Denemarken om de International Conference on Population and Development (ICPD+25) te organiseren in Nairobi, Kenia.

In the latest attempt to thrust radical gender ideology further into everyday life, popular Australian retail store Kmart has thought it fit to normalise same-sex parenting to young children through its “inclusive” doll set.

There are three different variations of the $15 online-exclusive which each include two parents, a child, a baby doll, a dog and accessories.

Ces dernières semaines, à la suite de la polémique de la femme voilée au conseil régional de Bourgogne Franche-Comté, l’Islam politique a lancé une nouvelle offensive. Tous les mots ont été dévoyés et utilisés pour les victimiser. Les mots de laïcité et de République ont été totalement retournés et sont utilisés par une partie de l’intelligentsia, de la gauche et même de la droite pour défendre l’Islam au nom de la « Liberté » du « Pas d’amalgames » de l’« Islamophobie » et mettant sur un pied d’égalité islam et christianisme en France.