Zastavme vysielanie filmu na Netflixe, ktorý znázorňuje Ježiša ako homosexuála

Vianočný film vysmievajúci sa z Ježiša

nuevo
02.000.000
  1.535.725

1.535.725 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 2.000.000 firmas

Zastavme vysielanie filmu na Netflixe, ktorý znázorňuje Ježiša ako homosexuála

Brazílska skupina komikov “Porta do Fundos” (v doslovnom preklade “Zadné dvere”) každoročne nahráva “vianočný špeciál,” v ktorom útočí na kresťanov a kresťanstvo. Svoj špeciál nazývajú “Prvé pokušenie Krista.”

Cieľom tejto skupiny je iba zosmiešniť, nič viac. Následne sa vždy odvolajú na slobodu slova a slobodu umeleckého prejavu, čo používajú ako výhovorku pre ich útoky, kritiku a znecitlivovanie verejnosti voči výsmechu z náboženstva. (Paradoxom je, že toto si dovolia iba ku kresťanom, nikdy nie k islamu.)

Zvyčajne sa tieto filmy dajú pozrieť na ich YouTube kanáli, no tento rok ich “vianočný špeciál” prebral Netflix a vysiela ho s nemeckými, francúzskymi, talianskymi a anglickými titulkami. Prečo taká popularita práve pre tohtoročné vydanie? Ježiš Kristus je vyobrazený ako homosexuál, ktorý sa zamiloval do diabla; apoštoli ako alkoholici a Panna Mária s Bohom Otcom takým neúctivým spôsobom, že to radšej ani menovať nebudem.

Toto je jednoducho za čiarou. Nikto nemá právo urážať veriacich ľudí a vysmievať sa z ich viery. Tento „umelecký“ prejav bude mať dôsledky: znecitliví verejnosť a pripraví cestu pre ďalšie prenasledovanie kresťanov.

Po dôkladnej úvahe sme sa rozhodli začať kampaň, v ktorej žiadame riaditeľa Netflix-u o stiahnutie filmu „porta dos Fundos.“

Prosím, podporte našu petíciu a vyjadrite Váš nesúhlas s týmto útokom na náboženskú slobodu.

Keď podpíšete túto kampaň, pošlete email vyjadrujúci Vaše znepokojenie priamo čelným predstaviteľom Netflixu :

• Reed Hastings, zakladateľ a riaditeľ Netflixu
  • Jeff Hensien, riaditeľ zákazníckeho servisu v Netflixe
  • Ted Sarandos, manažér komunikačného centra v Netflixe

Viac informácií:

Merry Christmas Christians, Here is a gay Jesus-

Netflix show sparks outrage:

+ Petición a:

¡Firma esta petición ahora!

Introduce tu nombre
Introduce tus apellidos
Introduce tu e-mail
Añade un mensaje personal al email
Introduce tu país
Introduce tu código postal
Por favor seleccione una opción:
Procesamos tus datos personales de acuerdo con nuestras Política de privacidad y Normas de uso.Al firmar estás aceptando los términos de uso de CitizenGO y su política de privacidad, y aceptas recibir mensajes de email de vez en cuando sobre nuestras campañas. Puedes darte de baja en cualquier momento.

Withdraw film depicting Jesus as a homosexual!

To the att. by Reed Hastings, founder and CEO of Netflix

C / c Jeff Hensien, Head of the Netflix Consumer Service Department

C / c Ted Sarandos, Netflix Content Manager

I have had the opportunity to know about the supposed “comedy” which is  highly blasphemous produced by a Brazilian group called 'Porta dos Fundos' and distributed by Netflix.

They present Christ as a homosexual and as maintaining relationships with the devil , the disciples as alcoholics and the Virgin Mary having sex with God the Father.

This is absolutely unacceptable. It is simply an attack on Christianity and Christians under the cover of supposed "art andc creativity"

Please, remove this hurtful production and do not force me to unsubscribe as a subscriber

Act immediately!

--------------------

Vážený pán, Reed Hastings, zakladateľ a riaditeľ Netflixu,

vážený pán, Jeff Hensien, riaditeľ zákazníckeho servisu v Netflixe,

vážený pán, Ted Sarandos, manažér komunikačného centra v Netflixe,

mám informácie o údajnej „komédii,“ ktorá sa priamo vysmieva z kresťanov. Tento film bol nahratý brazílskou skupinou Portas dos Fundos a Vaša firma Netflix ho momentálne vysiela po celkom svete.

V tomto filme je Ježiš Kristus vyobrazený ako homosexuál, ktorý má aféru s diablom; apoštoli ako alkoholici, a Panna Mária s Bohom Otcom sú vyobrazení takým neúctivým spôsobom, že to radšej ani menovať nebudem.

Považujem to za absolútne neprijateľné. Je to útok na kresťanov a kresťanstvo ako také, hoci sa skrýva za slobodný prejav umenia a kreativity. Ak niekto chce kritizovať kresťanstvo, môže tak urobiť slušným a inteligentným spôsobom. Toto je však ďaleko za čiarou.

Žiadam Vás, aby ste urýchlene tento film stiahli a nenútili ma zrušiť si predplatné na Netflixe.

Ďakujem.

S pozdravom,

Atentamente,
[Tu nombre]

Zastavme vysielanie filmu na Netflixe, ktorý znázorňuje Ježiša ako homosexuála

¡Firma esta petición ahora!

02.000.000
  1.535.725