Petícia za ochranu života od počatia, adresát: Reed Hastings - CEO of Netflix

Žiadame Netflix, aby rešpektoval zákon na ochranu života!

29.944 personnes ont signé. Aidez-nous à augmenter ce nombre 50.000 signatures.

Žiadame Netflix, aby rešpektoval zákon na ochranu života!

Máme radosť, že guvernér štátu Georgia v USA podpísal zákon na ochranu nenarodeného života od momentu tlkotu srdca dieťatka v brušku, k čomu dochádza približne v 3. až 4. týždni po počatí.

Avšak toto nezostalo bez kritiky. Spoločnost Netflix vyhlásila že v prípade nadobudnutia účinnosti tohto zákona, zváži odchod z tohto štátu, postupne sa pridávajú na jej stranu aj ďalšie firmy vo filmovom priemysle, čím chcú znížiť priame výdaje štátu z týchto spoločností, ktorý mal byť v r. 2018 približne na úrovni 2,7 miliardy.

Prosím, pridajte sa svojim podpisom k našej petícii a zvážte bojkot napr. odhlásením sa z predplatného. Je potrebné, aby sme preukázali, že nám na ochrane života záleží.

Bude sa jednať o exodus z Netflixu? Napríklad len v samotnom USA viacerí rušia svoje predplatné a hneď po pár hodinách od naštartovania petícií prišla firma Netflix už o viac ako 40,000 dolárov na členskom. Ďalší a ďalší ohlasujú svoj skončenie s predplatným.

Pošlime tak jasnú správu, že nesúhlasíme s kultúrou smrti a sme za ochranu života od počatia.

Srdečne ďakujeme!

Prosím, pošlite správu aj svojim známym e-mailom, či cez sociálne siete, aby sa taktiež mohli zapojiť svojim podpisom, či zdieľaním informácií. Veľká vďaka!

Cette pétition a été créée par un citoyen ou une association qui n'est pas affilié(e) à CitizenGO. CitizenGO n'est donc pas responsable de son contenu.

Signez cette pétition maintenant!

Merci de choisir une option:
Nous traitons vos renseignements personnelles conformément à notre Politique d’utilisation des données et à nos Conditions d'utilisation.En signant, vous acceptez les Conditions d'utilisation et la Politique de confidentialité de CitizenGO et vous acceptez de recevoir des e-mails occasionnels concernant nos campagnes. Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Žiadame Netflix, aby rešpektoval zákon na ochranu života!

Podpísal som túto petíciu, aby som sa pripojil k pro-life hnutiu proti šikanovaniu.

Nielenže náš hlas budeme vyjadrovať, ale budeme aj proti zastrašovaniu zo strany Netflixu voči pro-life rozhodnutiu a vyhrážaniu sa dôsledkami na hospodárstvo v Giorgii, ale taktiež zrušíme predplatné a dáme vedieť našim známym a rodine, aby taktiež vyjadrili svoj názor v tejto oblasti a odhlásili sa.

Žiadame, aby ste prestali s nátlakom v Giorgii. V opačnom prípade pocítite finančný tlak od ľudí, ktorí sa spoja v prospech ochrany života.

S úctou,
Salutations,
[Votre Nom]

Žiadame Netflix, aby rešpektoval zákon na ochranu života!

Signez cette pétition maintenant!

29.944 personnes ont signé. Aidez-nous à augmenter ce nombre 50.000 signatures.