Peticija upućena: Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske

TKO STE VI DA UBIJATE NAŠU DJECU?! Pravda za djecu sa SMA!!!

10.190 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 20.000 potpisa.

TKO STE VI DA UBIJATE NAŠU DJECU?! Pravda za djecu sa SMA!!!

Ministar zdravstva RH stopirao je liječenje djevojčice Ane Rite Puljić iz BiH koja boluje od SMA. Gospodin je baš puput Pilata oprao ruke od sve naše djece koja su tu, koja su potrebna. I živa. Njega očito to mnogo ne dira budući da im je donio smrtnu presudu zaključivši kako za njih nema novca. Slučaj Ane Rite Puljić je alarmantniji samim time što djevojčica danima leži na odjelu KBC-a REBRO, njeni roditelji su bolnici uplatili 2,68 miljuna kuna 23.studenog.2017 našeg novca, za liječenje. On je rekao NE. Mi vas ne molimo nego zahtjevamo da Ani Riti ODMAH odobrite primanje lijeka i razmislite još jednom o svojim prioritetima u funkciji na kojoj se nalazite. Naš zahtjev neće prestati i nećemo odustati. Nikad! Vi trebate služiti interesu dobra naroda, ne obratno! Poštovani gospodine profesore, doktore, ministre. Danas je to Ana Rita, sutra je to moje i tvoje dijete! Tko ste vi da ubijate našu djecu???

Peticija je upucena Ministarstvu zdravstva i Pravobraniteljstvu djece u Zagrebu.

Ovu peticiju kreirao je građanin ili organizacija koja nije povezana s organizacijom CitizenGO. CitizenGO ne odgovara za sadržaj peticije.

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Peticija upućena: Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

10.190 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 20.000 potpisa.