Tahvala: Mađarskoj misiji pri UN-u

Hvala Mađarskoj što promiče obitelj pri UN-u!

22.686 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 50.000 potpisa.

Hvala Mađarskoj što promiče obitelj pri UN-u!

Mađarska je zauzela važnu ulogu u promicanju braka i života pri UN-u. Zbog toga zaslužuje našu zahvalu!

U petak, 5. prosinca, CitizenGO se pridružio Mađarskoj pri UN-u kao sponzor samita: „Važnost obitelji za održivi razvoj.“  Samit je održan u organizaciji „Političke mreže za vrijednosti.“

Zoltan Balog, mađarski ministar za ljudske resurse, u svom izlaganju na samitu izjavio je: „Obitelj je najvažnije nacionalne bogatstvo Mađarske.“ Mađarski ustav štiti brak kao zajednicu žene i muškarca jer je brak između žene i muža najbolje mjesto za odgoj djece.

„Ljudsko dostojanstvo je nepovredivo. Fetus mora biti zaštićen od trenutka začeća.“ – nastavio je još jednom citirajući Ustav.

Više od 60 parlamentaraca u 20 zemalja u Africi, Južnoj Americi, Sjevernoj Americi i Europi su se sastali kako bi potpisali „Deklaraciju o pravima obitelji“ koja potvrđuje da je „obitelj prirodna i osnovna jedinica društva“ i da „svi imaju pravo na život, od trenutka začeća do prirodne smrti.“

To je velika međunarodna pobjeda, jer smo svi zajedno s Mađarskom sudjelovali u okupljanju političara koji podupiru obitelj i život. To je uspjeh koji oduzima dah!

Mađarska potpora braka i obitelji bila je od ključne važnosti. Upravo je Mađarska predala „Deklaraciju o pravima obitelji“ glavnom tajniku UN-a, Ban Ki-Moonu.

Pridružite nam se u zahvali Mađarskoj misiji pri Ujedinjenim narodima.

Njihovo zagovaranje za obitelj zaslužuje priznanje. Potpišite peticiju i pošaljite zahvalu mađarskom veleposlaniku pri UN-u, ministru Balogu i mađarskom državnom tajniku.

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Hvala vam na zaštiti obitelji i života!

Poštovanom g. Kőrösi, ministru Balogu, državnom tajniku g. Novaku i cijeloj mađarskoj misiji pri UN-u,

Hvala Vam za Vaš angažman u promicanju obitelji. Hvala Vam za vodstvo i potporu na samitu održanom u suradnji s Političkom mrežom za vrijednosti u New Yorku na temu „Važnost obitelji za održivi razvoj.“ Hvala Vam što ste uručili Deklaraciju o pravima obitelji glavnom tajniku UN-a.

Molim Vas, nastavite poticati shvaćanje obitelji kao nositeljice održivog razvoja, osobito u programu UN-a od 2015. pa nadalje, budući da obitelj u trenutnom planu uopće nije prisutna.

Možete računati na moju podršku.

**********************************

Dear Ambassador Kőrösi, Minister Balog, Secretary Novak, and the entire Mission of Hungary to the United Nations,

I want to thank you and your Government for your commitment to promoting family values.

Thank you for your leadership and your support to the Transatlantic Summit held with the Political Network for Values in New York on “Strengthening the family for sustainable development” and for handing the Declaration on the Rights of the Family to the Secretary General of the United Nations.

I encourage you to keep fostering the family as a driver for sustainable development, particularly in the post-2015 UN Agenda, where it is not present at all so far.

You can count on my support.

Thank you!

[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

22.686 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 50.000 potpisa.