Peticija upućena: HRVATSKIM BRANITELJIMA U SAVSKOJ

Hvala vam! Vi ste naši heroji!

4.094 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 5.000 potpisa.

Hvala vam! Vi ste naši heroji!

Tijekom kolovoza 1990. godine počela je agresija na nemoćno stanovništvo novoosnovane Republike Hrvatske.

U tim teškim trenutcima u obranu hrvatskog naroda ustali su dragovoljci čije su redove uvelike ispunili mladići bez iskustva i oružja.

Ostavili su sve i krenuli u obranu Domovine, u obranu doma, u obranu obitelji i u obranu ljudskih života. Danas gotovo 25 godina nakon stvaranja države njihov žar za obranu Domovine još uvijek gori. Prisiljeni ustati u obranu hrvatskog identiteta koji se iz dana u dan sustavno uništava, stopostotni invalidi domovinskog rata uz podršku ostalih branitelja već gotovo 60 dana prosvjeduju u Savskoj ulici ispred Ministarstva branitelja.

Izokretanje istine o braniteljima i Domovinskom ratu koje seže do pokušaja prikazivanja Domovinskog rata kao zločinačkog pothvata je nedopustivoNedopustivo je dozvoliti da Nevenka Topalušić, majka četvero djece, stopostotni ratni invalid umre, da se Damir Čakanić zapali ispred vrata Ministarstva branitelja, a Vlada ode na godišnji odmor prije nego je riješila braniteljske zahtjeve. Nedopopustivo je, a i ne razumljivo, da se unatoč svemu ministar branitelja ponaša kao da Ministarstvo branitelja nije ovdje radi branitelja, nego branitelji radi ministarstva. Nerazumljivo je dolaziti na posao u pratnji interventne policije prolazeći pokraj onih koje zastupaš. Osobe koje su svojm žrtvom, svojim životima, svojim udovima i svojim zdravljem stale u obranu slobode Hrvatske, tjednima prosvjeduju u glavnom gradu zemlje čije su postojanje omogućili. Parazitima društva nazivaju se oni bez kojih Hrvatska ne bi postojala, uskraćuje im se pravo na dostojanstven život te se na javnoj hrvatskoj televiziji dozvoljava njihovo ponižavanje i nepoštovanje.

Zbog svega toga pozivamo vas koji ste ponosni na naše heroje, ponosni na žrtvu koju su položili, ponosni na Domovinu i Domovinski rat koji je temelj hrvatske neovisnosti - potpišite peticiju, zahvalite i ohrabrite hrvatske branitelje i njihove obitelji koji će danas 25 godina poslije rata Božić provesti izvan svog toplog doma i obiteljskog okruženja kako bi još jednom stali u obranu Domovine.

Ovu peticiju kreirao je građanin ili organizacija koja nije povezana s organizacijom CitizenGO. CitizenGO ne odgovara za sadržaj peticije.

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Peticija upućena: HRVATSKIM BRANITELJIMA U SAVSKOJ

Dragi hrvatski branitelji,

vi ste naši heroji!

Hvala vam što ste velikodušno riskirali svoje živote i obranili našu Domovinu, naše domove, naše obitelji i naše živote. Hvala vam što danas možemo u lijepoj našoj Hrvatskoj koju ste vi oslobodili slaviti Božić. Vaš hrvatski narod je uz vas i poručuje vam: „Neka vas Isus, čiji dolazak iščekujemo ispuni snagom da ustrajete na svom putu traženja istine i pravde i neka sve nas blagoslovi i milost nam daruje da vaš primjer slijedimo i svojim životom svjedočimo za istinu - jer On je Istina!

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo!

[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

4.094 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 5.000 potpisa.