Zahtjev za konačno rješavanje sustavnih kršenja koncesionarskih ugovora i anarhije na našim plažama

Peticija upućena: Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko-neretvanske županije

1.239 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 2.000 potpisa.

Za početak – pitamo se kako je uopće moguće da mi, građani, vas izvještavamo o stanju na dubrovačkim plažama kad vi, kao nadležna ustanova, imate nadležne organe u kojima sjede službenici kojima je u opisu radnog mjesta nadzor i provođenje mjera potrebnih za uvođenje reda. Pitamo se to sa gorčinom s obzirom da smo mi-građani-ti koji financiraju sve te nadležne službe koje, očito, ne obavljaju posao za koji ih plaćamo.

Riječi su suvišne pored fotografija sa dubrovačkih plaža koje Vam prilažemo a koje zorno prikazuju da se ležaljkama ograničava pristup moru i da se iste postavljaju dužinom cijele plaže protivno koncesijskim odobrenjima. Prilažemo vam i članke iz medija iz kojih je evidentno da su građani Dubrovnika na dubrovačkim plažama 'građani drugog reda', osim ako iznajme ležaljku.

Apelirali smo i molili, što individualnim predstavkama što putem medija, u nebrojeno navrata. Situacija ne samo da se ne popravlja, već je iz ljeta u ljeto sve gora. Stoga sada zahtijevamo da se promptno i konačno riješi problem anarhije koncesionara na dubrovačkim plažama. Podsjećamo na izjave i obećanja koje ste prošlo ljeto uputili nama, građanima, a niste ispoštovali.

Građani Dubrovnika

Ovu peticiju kreirao je građanin ili organizacija koja nije povezana s organizacijom CitizenGO. CitizenGO ne odgovara za sadržaj peticije.

Sada potpišite peticiju!

CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Peticija upućena: Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko-neretvanske županije

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

1.239 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 2.000 potpisa.