Podrška dr.Kseniji Kaleb i zahtjev za hitnim mjenjanjem zdravstvenog sustava

Peticija upućena: Ministar zdravstva Milan Kujundžić, Vlada Republike Hrvatske, Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Hrvatska liječnička komora

Podrška dr.Kseniji Kaleb i zahtjev za hitnim mjenjanjem zdravstvenog sustava

6.924 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 10.000 potpisa.

Podrška dr.Kseniji Kaleb i zahtjev za hitnim mjenjanjem zdravstvenog sustava

Ova peticija služi kao podrška liječnici Kseniji Kaleb, ali isto i kao sredstvo izražavanja nezadovoljstva trenutnim stanjem kako u metkovskom Domu zdravlja i Hitnoj pomoći, tako i stanjem u zdravstvu u cijeloj našoj RH.
Tražimo da se revidira izvješće Hrvatske liječničke komore, kazne stvarni krivci za smrt Gabrijela Bebića, te da nakon stote afere, ministar podnese ostavku.
Tražimo i da se da se hitno pravilnik o upotrebi analizatora koki pretrage baziraju na reagensima, a koriste kapljice krvi, u zavodima za hitnu medicinsku pomoć, kao i ambulantama i ordinacijama, promijeni, kako bi se na vrijeme pretragom saznala teška stanja pacijenta, a ne da se "odokativnim" pregledima u 21.st pored tolikih dostupnih medicinskih uređaja odlučuje o životu i smrti. Time bi se spasili mnogi životi!
Ne dopustimo da smrt Gabrijela Bebića bude uzaludna!!

Ovu peticiju kreirao je građanin ili organizacija koja nije povezana s organizacijom CitizenGO. CitizenGO ne odgovara za sadržaj peticije.

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

6.924 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 10.000 potpisa.