DJECA TREBAJU MAJKU I OCA

"Rađaš se u obitelji koja ima oca i majku." #SupportDolceGabbana

183.815 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.

"Rađaš se u obitelji koja ima oca i majku." #SupportDolceGabbana

Poznati dizajnerski par Domenico Dolce i Stefano Gabbana  dali su dugačak intervju za talijanski magazin Panorama. Intervju je popraćen naslovnicom na kojoj je  fotografija poznatih kreatora i veliki naslov “Živjela obitelj (tradicionalna).” U njemu su opisali svoje skormne početke kao, modnu liniju #DGfamily koju su pokrenuli prije nekog vremena te svoje stavove o tradicionalnoj obitelji. Time su privukli pozornost i izazvali bijes gay lobija.

Dolce je izjavio: Tradicionalna obitelji?  To je moda koja ne prolazi. Mi, istospolni par, kažemo ne posvajanju za istospolne parove. Dosta je kemijske djece i iznajmljenih maternica. Djecu kemije zovem sintetičkom djecom. Iznajmljena maternica, sjeme izabrano iz kataloga (…) Djeca trebaju imati oca i majku. (...) Obitelj nije hir. (...) U njoj  se osjeća nadnaravni osjećaj pripadnosti. Nismo mi izmislili obitelj (...), to nije pitanje religije ili društva, rađaš se u obitelji koja ima oca i majku. Ili bi barem trebalo biti tako (... ) Ja sam gay, ne mogu imati dijete. Vjerujem kako ne mogu imati sve u životu. Lijepo je biti lišen nečega. Život ima prirodni tijek, neke stvari se ne mogu mijenjati. Jedna od njih je obitelj.

Ovo nije prvi put da modni par kritizira gay ideologiju. U razgovoru za Daily Mail prije nekoliko godina Gabanna je rekao kako je “protiv ideje da dijete odrasta s gay partnerima” te kako se ne planiraju "vjenčati".

Stranica LGBT News Italia pozvala je homoseksualne osobe da bojkotiraju D&G kreacije. Ista stranica je pozvala na bojkot tjestenine Barilla nakon što je Guido Barilla dao slične izjave u obranu tradicionalne obitelji. Prijetnje bojkotom su ga uplašile, pa je povukao i svoje izjave.

Želimo izbjeći još jedan slučaj Barilla! Želimo slobodu izražavanja! Izjava o braku kao zajednici muškrca i žene od strane najpoznatijih gay dizajnera na svijetu istinski je tsunami. Gay lobi ih optužuje da su homofobni. Elton John je pozvao na bojkot njihovih proizvoda, a  kampanji se pridružio i pjevač Ricky Martin.

Važno je da dizajneri koji su slobodno izrazili svoje mišljenje osjete podršku i solidarnost onih koji brane obitelj i prava djece na oca i majku. Želimo iskazati podršku Stefanu Domenicu Dolceu i Stefanu Gabbani te svima koji misle jednako o braku i obitelji, svima koji ne prihvaćaju agresivnost i napade medija jer su izrekli svoje mišljenje, svima koji ne žele najam maternica i umjetnu oplodnju.

Pokažite svoju solidarnost s Dolce&Gabbanom ‪#‎SupportDolceGabbana‬

Saznajte više:

Dolce i Gabbana: Jedina obitelj je tradicionalna, protiv smo ideje da dijete odrasta s dva gay ‘roditelja’

Najopširnije istraživanje o homoseksualnim kućanstvima otkriva da je djeci bolje s mamom i tatom

Elton John pokrenuo kampanju bojkota Dolce Gabbane, jer se protive surogatstvu

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:

‪#‎SupportDolceGabbana‬

Poštovani Domenico i Stefano,

želim Vam izraziti podršku povodom osobnih napada i bojkota vaših proizvoda s kojima se suočavate ovih dana, nakon intervjua za Panoramu.

Zahvalni smo za Vašu kampanju  #DGfamily, koja pokazuje svu ljepotu obitelji utemeljene na jedinstvu muškarca i žene. Hvala Vam na hrabrosti s kojom ste u intervjuu i reklamnoj kampanji izrekli svoje stavove o surogatstvu i umjetnoj oplodnji iako nisu "politički korektni."

Unatoč pritisku i pokušajima da Vas bojkotiraju, molim Vas nemojte odustati. Neki poduzetnici su odustali zbog straha od posljedica toga što su ustali u obranu obitelji. Odlučili su se "ispričati" i uskladiti se s propagandom. Uvjereni smo kako vi nećete učiniti isto, osobito jer ne postoji ništa zbog čega bi se trebali ispričati ako ste izrekli vlastitio mišljenje.

Hvala vam što ste zauzeli stav u obrani prirodne obitelji nasuprot tehnoloških praksi (heterologne oplodnje, surogat majčinsta) s kojima se ne slažem. Vaše javno svjedočnastvo znak je velike nade.

____________

Cari Domenico e Stefano,

scrivo per esprimervi il mio sostegno in occasione degli attacchi personali e della campagna di boicottaggio che state affrontando in questi giorni, dopo l'intervista rilasciata a Panorama.

Vi sono grato per la vostra campagna #DGfamily, che mostra tutta la bellezza della famiglia fondata sull'unione di un uomo e una donna. Grazie del coraggio con cui, nell'intervista e nella campagna pubblicitaria, vengono espresse posizioni e sensibilità così coraggiose: affermare la propria contrarietà a pratiche come l'utero in affitto o la fecondazione artificiale rappresenta un atto che va contro il "politicamente corretto", e di ciò bisogna darvi merito.

Nonostante le pressioni e i tentativi di boicottaggio, vi invito a non desistere. In passato, altri imprenditori, spaventati dalle conseguenze delle loro affermazioni in difesa della famiglia, hanno deciso di "chiedere scusa" ed allinearsi al pensiero dominante. Sono convinto che voi non lo farete, soprattutto perché nell'esprimere le proprie opinioni non c'è nulla di cui scusarsi.

Grazie di aver preso pubblicamente posizione a difesa e sostegno della famiglia naturale e in opposizione a pratiche tecnologiche di genitorialità (fecondazione eterologa, utero in affitto) sulle quali anch'io sono in disaccordo. La vostra testimonianza pubblica rappresenta un segnale di grande speranza.

Cordialmente
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

183.815 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.