Zaštitimo suverenitet europskih naroda

Zaustavimo LGBTIQ kolonizaciju Europe

145.113 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.

Zaustavimo LGBTIQ kolonizaciju Europe

Novi totalitarizam pogađa Europu.

Europska komisija objavila je 12. studenog priopćenje u kojem je najavila nametanje nove strategije za sve zemlje EU kako bi se pokorile LGBTIQ ideologiji.

Ova vrlo opasna strategija želi nametnuti pravnu integraciju sljedećih točaka na europskoj i nacionalnoj razini:

• Uvođenje zločina „homofobije“ u svim zemljama europe
  • De facto priznanje istospolnih zajednica u cijeloj EU
  • Uvođenje rodnog obrazovanja u škole
  • Zakonsku promjenu "roda" bez dobnih ograničenja - čak i za djecu!
  • Obaveznu dodjelu sredstava LGBTIQ udrugama
  • Korištenje europskog Fonda za oporavak s naglaskom na LGBTIQ zajednicu

Oni koji ne slijede diktat nove LGBTIQ Europe bit će isključeni iz financiranja Europske unije, uključujući Fond za oporavak od Covid-19 krize.

A kako bi nametnuli diktaturu LGBTIQ-a, namjeravaju ukinuti "veto" na koji svaka država u EU ima pravo, kako bi zaštitila svoje građane i suverenitet!

Neke zemlje su su već hrabro pobunile.Poljska i Mađarska, su stavile veto na Fond za oporavak. Mađarska već predlaže nove amandmane za zaštitu prirodne obitelji.

Naravno, režimski mediji su već krenuli u napad na njih!

Helena Dalli, europska povjerenica za ravnopravnost i izvjestiteljica za ovaj prijedlog, rekla je kako će europske zemlje koje ne poštuju strategiju biti kažnjene:

"Čvrsto sam uvjerena kako je to je način kako državu članicu dovesti u red", rekla je pojasnivši: “U redu, nećete dobiti dio koji biste trebali dobiti ako ne poštujete vladavinu zakona".

Za totalitariste u EU, LGBTIQ ideologija jednaka je „vladavini zakona“.

Razumijete li što čine? Ekonomske ucjene u vremenima ovakve krize dostojne su najopakijih diktatura!

U vremenima financijske krize zbog odluka vlada u vrijeme COVID-a19 žele uskratiti financijsku potporu svim suverenim državama koje se protive zlouporabi ovlasti EU u svrhu nametanja ideološke diktature!

Zapravo, koriste pandemiju kako bi nametnuli svim europskim zemljama novu LGBTIQ ideološku kolonizaciju koja će uništiti našu kulturu, identitet i vjeru.

Bez vaše pomoći nećemo ih moći zaustaviti.

Zaštitite Europu, zaštitite Hrvatsku! Potpišite peticiju Europskoj komisiji i obranite našu slobodu!

---------

Za više informacija:

Europska komisija predstavila prvu strategiju za ravnopravnost LGBTIQ osoba (Crol)

Unija ravnopravnosti: Komisija predstavlja svoju prvu strategiju za ravnopravnost LGBTIQ osoba u EU-u (Europska komisija)

Poštujte LGBTIQ prava ili gubite fondove EU, kaže Povjerenica za jednakost (Politico.eu)

Bruxelles na putu za borbu s Mađarskom i Poljskom dok predstavlja prvu LGBTIQ strategiju (EuropaNews.com)

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

My SignIt

Predsjednici Europske komisije Ursuli von der Layer

Kao hrvatski/a i europski/a građanin/ka, smatram neprihvatljivom ucjenu koju ste uputili protiv moje nacije i cijele Europe kroz strategiju LGBTIQ 2025.

Izjava Helene Dalli, europske povjerenice za ravnopravnost, predstavlja ideološku ucjenu protiv suverenih država.

Europski parlament i Europsko vijeće ne mogu uvesti zločin ‘homofobije’ jer je to izvan njihovih ovlasti, kako je utvrđeno u članku 83. Ugovora o funkcioniranju EU.

Molim da se poštuje suverenitet moje države u pitanjima kao što su obitelj, spolnost, obrazovanje, brak i biologija. Podsjećam vas na kršćanske korijene Europe i njenih utemeljitelja.

Zahtijevam da se strategija LGBTIQ 2025 odmah povuče i zaštiti pravo EU država na ‘veto’.

[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

145.113 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.