"Božićni film"

Javite nam Netflixov odgovor

Sigurno postoje krug osoba kojima je "Prvo Kristovo iskušenje” smiješno jer ismijava Isusa i kršćanska uvjerenja.

Ali vi i ja kao i veliki broj drugih osoba smatra kako je to bezobrazna zloupotreba i instrumentalizacija filmske umjetnosti u svrhu provokacije, vrijeđanja, omalovažavanja i mržnje koja se želi upakirati u umjetničku slobodu i satiru...

To se vrlo jasno pokazalo preko naše peticije koju je potpisalo više od 1.5 milijuna osoba: “Netflixov božićni poklon: izrugivanje kršćana”.

Peticija je imala odličan odjek. Pomogli ste nam ustati protiv medijskog giganta koji je producirao film "Prvo Kristovo iskušenje” koji prikazuje Isusa Krista u homoseksualnim vezama, učenike kao razuzdane i pijanice, a Djevicu Mariju kao preljubnicu koja ima seksualne odnose s Bogom Ocem.

Pomozite nam u sljedećoj fazi ove kampanje:

• Ako nemate Netflix, proslijedite ovaj e-mail svojim prijateljima i obitelji koji imaju Netflix i koji bi mogli razmisliti o tome da ga otkažu dok ne prestanu s prikazivanjem uvredljivih sadržaja poput “Prvog Kristovog iskušenja”