Cinestaru

Želim gledati Neplanirano u Cinestaru

2 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 100 potpisa.

Želim gledati Neplanirano u Cinestaru

Zahvaljujući podupirateljima CitizenGO-a koji su reagirali kad je Cinestar odbio primiti potpise CitizenGO peticije "Želim gledati Neplanirano u kinu” primili smo Cinestarov odgovor.

U odgovoru kažu kako od distributera audio-vizualnih sadržaja s kojima surađuju nisu dobili ponudu za prikazivanje filma “Neplanirano”.

Producenti filma “Neplanirano” pokazali interes za prikazivanjem filma u Hrvatskoj i kontaktirali vodeće distributere audio-vizualnih sadržaja.

Do sad hrvatski kinoprikazivači i distributeri nisu imali dvostruke kriterije prilikom distribucije i prikazivanja audio-vizualnih sadržaja pa je tako publika u hrvatskim kinima birala između raznolike filmske ponude od filmova poput Pasije i Bog nije mrtav 1 i 2 pa sve do Moonlighta ili Planine Brokeback.

Također, u hrvatskim se kinima tijekom 2019. moglo gledati i biografske filmove poput Red Joan, The Current War, Papillon i A Private War koji su zaradili osjetno manje iznose od filma Neplanirano”.

Zato pišite Blitz Film i Videu i tražite da započnu s distribucijom inspirativne životne priče Abby Johnson koju “Neplanirano” donosi.

Za više informacija:

Film ‘Neplanirano’ o potresnoj priči bivše ravnateljice klinike za pobačaje bilježi veliku zaradu

Cinestar ne želi prikazati film "Neplanirano"

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Poštovana,

pišem kako bih vas potaknula/o da u Cinestar kinima što prije omogućite prikazivanje filma "Neplanirano" koji je u svim zemljama u kojima je prikazan nadmašio očekivanja:

- u SAD-u i Kanadi zaradio je gotovo 20 milijuna dolara
- na box office ljestvici u SAD-u je tijekom prvog vikenda prikazivanje dospio na visoko četvrto mjesto
- na CinemaScore-u je dobio rijetku ocjenu “A +”
- na Rotten Tomatoes ocjena publike je čak 92%
- u Poljskoj je prva tri dana prikazivanja stigao na 5. mjesto odmah uz bok Oskarom nagrađenom Jokeru, Gospodarici zla 2 i Obitelji Addams

Samo u Europi je više od 30 000 osoba potpisalo peticiju “Želim gledati Neplanirano u kinu”, a od toga više od 9 000 potpisa dolazi iz Hrvatske. Uz to, dio hrvatskih potpisnika je i osobno zvao Cinestar kako bi provjerio kad će film biti u ponudi.

S obzirom na uspjehe koje je biografski film “Neplanirano” postigao u drugim zemljama nesumnjivo na svaki potpis CitizenGO peticije u Hrvatskoj postoji još barem 5 osoba koje nisu čule za peticiju, a željele bi pogledati film.

Budući da su i producenti filma “Neplanirano” pokazali interes za prikazivanjem filma u Hrvatskoj te vas kontaktirali zanima nas kad planirate započeti distribuciju inspirativne životne priče Abby Johnson koju “Neplanirano” donosi a ako ne planirate, razlog zbog kojeg to ne želite učiniti.

Do sad hrvatskih kinoprikazivači i distributeri nisu imali dvostruke kriterije prilikom distribucije i prikazivanja audio-vizualnih sadržaja pa je tako publika u hrvatskim kinima birala između raznolike filmske ponude od filmova poput Pasije i Bog nije mrtav 1 i 2 pa sve do Moonlighta ili Planine Brokeback.

Također, u hrvatskim se kinima tijekom 2019. moglo gledati i biografske filmove poput Red Joan, The Current War, Papillon i A Private War koji su zaradili osjetno manje iznose od filma “Neplanirano”.

U očekivanju vašeg skorog odgovora,

[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

2 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 100 potpisa.