Peticija upućena: Marija Rosandić, ravnateljica oš A.M.Reljković, Bebrina

Ostanak igraonice u Šumeću

474 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 500 potpisa.

Ostanak igraonice u Šumeću

Ova peticija nama roditeljima jako je važna zbog naše djece.
Mi smo iz malog mjesta Šumeća koje se nalazi pokraj Sl.Broda.
Naša djeca nikada ništa na našoj općini nisu imala, jedva samo dobili nekakve parkove koji se naravno ne održavaju, nemaju se gdje igrati, izaći, baviti se bilo čim.

Prije 3 godine udruga "Bubamara" otvorila je igraonicu u Šumeću koja je aktivna sa radom ove 3 godine. Igraonica se održavala u prostoriji u Šumeću sve do današnjeg dana, djeca su imala svoj prostor, svoj snitarni čvor i nisu smetala djeci koja pohađaju osnovu skolu 1-4 razreda.
Igraonica se održavala u 2 smjene, od 08:30-11:30, i od 11:40-14:40.
Djece je bilo 32 i onda je samo odjednom nastao nekakav problem koji ni mi roditelji ne
znamo.

Na službenoj stranici općine 22.11.2017. god. stavljena je obavijest "Igraonica u mjestu Šumeće seli se u matičnu školu Bebrina".
Tako smo i saznali da naša djeca sele u Bebrinu. Sele u duplo manji stan u kojem je boravila čistačica, u prostoriju koja nije uređena da bude igraonica, u prostoriju gdje će jedva stati klupe i stolice a naša djeca nemaju prostora za igru, gdje nemaju vani prostor za igranje nego parkiralište gdje su auta, gdje mi roditelji svoju djecu trebamo voziti 10 km u jednom smjeru a 4 puta moramo ići za Bebrinu. To su njima bolji uvjeti nego sto imaju ovdje u Šumeću, gdje imaju ograđeno dvorište, gdje imaju dovoljno velik prostor za njih. Mi se s tim ne slažemo, nas roditelje nitko nije pitao za mišljenje. U 3 godine nije bilo nikakvih problema a sada je nastao problem, nas zanima gdje je i u čemu je problem, zašto diraju našu djecu?

Mi roditelji nemamo ništa protiv da se igraonica otvori i u Bebrini za njihovu djecu, ali našu djecu i našu tetu neka ne diraju iz Šumeća.

Zato molim sve roditelje, i koji ovo budu čitali da potpišu peticiju za našu djecu koja imaju samo tu igraonicu da im se i to ne ukine.
Hvala svima!

Ovu peticiju kreirao je građanin ili organizacija koja nije povezana s organizacijom CitizenGO. CitizenGO ne odgovara za sadržaj peticije.

Sada potpišite peticiju!

CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Peticija upućena: Marija Rosandić, ravnateljica oš A.M.Reljković, Bebrina

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

474 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 500 potpisa.