Anónimo

Anónimo's picture
Anónimo

Hogy megtisztuljon a közélet az ilyen pojácáktól! De Gyurcsány leváltására is szívesen aláírnék petíciót!!!!

Megítélésem szerint a három, kiváló és nemzeti érzelmű újságíró bár talán hibázott, mikor Jákob néven nevezték azt a Jakab Pétert, aki rendszeresen antiszemita, rasszista kijelentéseket tett a múltban, aki valóban megtagadta és szembeköpte zsidó származását.

perchè via Sant'Antonio con il divieto d'accesso come è stato impostato ora, la via è diventata molto trafficata, essendo una strada stretta comporta ad essere pericolosa

1-2-3-4-5

axaxinal

atitak

THis 12000 should be brought from Lebanon where they are worst off . Their current plight
is well described in the article "Searching for Home'' In the Sydney Morning Herald News Review
of Jan.5-6, 2019, author Michael Bachelard, readily available online. in that news cycle there were

žiadne kolízne situácie, rýchlejšie idúce autá cez jednosmernú premávku, väčšie zápchy na svetelnej signalizácii pri základnej škole, vybiehajúce deti neprispôsobivých občanov, kamiónová doprava do Klinkeru,

-Die Bevölkerung der grossen Gemeinde Muotathal will die einzige Postfiliale vor der Schliessung bewahren. Die nächste Postfiliale in Schwyz ist bestenfalls in 25 Minuten erreichbar. Die gesetzliche Vorgabe von 20 Minuten wird damit klar überschritten. Die vorgesehene "Ablage" ist kein gleichwertiger Ersazt und kann nicht akzeptiert werden.

Die momentan am Schülerhort Linkenheim angebotenen Betreuungszeiten sind alles andere als familienfreundlich. Familien, in denen die Mutter z.B. volle 2 Tage arbeiten muss, bleibt keine andere Wahl, als ihr Kind für die Ganztagesschule (und ggf.

Los partidos abortistas ¡Fuera de las elecciones! - *
Hay que defender la VIDA En todas las ocasiones. *

Para un niño no querido HAY QUE OFRECER SOLUCIONES
Muerte o Aborto: Es un crimen. Hay que encontrar más opciones.
La única humanitaria. Es fomentar ADOPCIONES.

Nincs helye a közéletben

organization

Mert a család, mint az Ország egyik legkisebb sejtje, alkotóeleme veszélyben van az ide hozott, beengedett, behívott más fajta, más gondolkodású, vallású, kultúrájú, szocializált, stb. emberektől, stb, stb..

Azért, mert hazug információt közvetít Jézusról, az Isten Fiáról, a világ Megváltójáról, Aki az én szemáélyes életemnek is Megváltó Ura, Akinek adatott minden hatalom mennyen és földön és Aki visszajön hatalommal és dicsőséggel ítélni élőket és holtakat.

Our country needs to protect all ages of our people's health from the discretionary use of recreational cannabis, edible cannabis and the various by-products derived which include cannabis.

В ее действиях нет состава преступления. Мы считаем, что женщина врач Марина Черемисина действовала из благих побуждений и не совершала преступления. Ее жизнь была посвящена святой миссии-лечению людей!! Она достойно выполняла свой служебный долг и помогала больным людям!! Остановите этот чудовищный судебный процесс!! Позвольте матери воспитывать своих четверых детей в мире и гармонии!!