Támogatom a szlovák népszavazást a család védelmében

IGEN a házasságra és a családra

Támogatom a szlovák népszavazást a család védelmében

110 209 aláírás. A következő cél: 200 000!
Kérünk minden szlovák állampolgárt, hogy a február 7-ei népszavazáson álljanak ki a család és a házasság értékei mellett. Fontos megvédenünk ezeket az értékeket, melyeket folyamatos támadás ér Európa számos országában. A férfi és nő kapcsolatán és döntésén nyugvó házasság intézménye nem hasonlítható az azonos nemű személyek kapcsolatához. Ha győz az IGEN szavazat a család és a házasság mellett, akkor a többi országra is kiható, pozitív dominó hatás indulhat el.
A szlovák népszavazás számos külföldi média támadásának van kitéve. Nem engedhetjük, hogy a házasságot és családot védő szlovák állampolgárok egyedül maradjanak a nemzetközi ellenszéllel szemben.
A petíció aláírásával és személyes üzenetével kifejezheti szolidaritását a szlovák szavazókkal, egyben arra ösztönzi szomszédainkat, hogy részt vegyenek a népszavazáson és megszavazzák ezeket a fontos értékeket. A CitizenGO által gyűjtött aláírásokat a világ minden pontjáról eljuttatjuk Pozsonyba a szavazás előtti napokban.
Ferenc pápa is szavazásra biztatja a Szlovákiában élőket:

110 209 aláírás. A következő cél: 200 000!

Aláírás

Írja alá most

Add a personal message to the email
Kérjük, válasszon egy opciót:
Adatait adatvédelmi szabályzatunknak és felhasználási feltételeinknek megfelelően használjuk

HAJRÁ SZLOVÁKIA!

Kedves Szlovákiában élő állampolgárok!
Ezúton szeretném kifejezni támogatásomat a közelgő népszavazás kapcsán. Óriási lehetőség ez a Szlovákiában élő emberek számára: demokratikus részvételükkel fontos csatát nyerhetnek a házasság és a család értékei mellett.
[az Ön neve]

HAJRÁ SZLOVÁKIA!

Kedves Szlovákiában élő állampolgárok!
[az Ön neve]