A petíció címzettje: Magyar Bíróság számára

Vegyék újra őrizetbe a Viking kapitányát

142 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 aláírást.

Vegyék újra őrizetbe a Viking kapitányát

Felháborító, hogy a magyar bíróság újra és újra olyan ítéleteket hoz, amik a magyar társadalommal, és a magyar jogrenddel is szembe mennek. Gondoljunk például a Vörösiszap katasztrófára, ahol mindenkit felmentettek, nincs bűnös. Vagy amikor Szögi Lajos és Marian Cozma gyilkosait szabadon engedik. Czeglédy Csaba ügyében is hasonlóan elfogadhatatlan ítéletek születnek. Néha az embernek az az érzése, hogy a magyar bíróság szándékosan hoz olyan ítéleteket, amivel a társadalomban békétlenséget tudnak szítani. Elegünk van ebből! Elegünk van abból is, hogy a Viking hajó kapitánya szabadon védekezhet! Vegye a bíróság újra őrizetbe! A Mindenszo.hu szerkesztősége

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A petíció címzettje: Magyar Bíróság számára

Elegünk van ebből!

A Mindenszo.hu szerkesztősége

Üdvözlettel:
[az Ön neve]

Írja alá most

142 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 aláírást.