Ne engedélyezzék a "Budapest Pride" nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon!

A petíció címzettje: Orbán Viktor Miniszterelnök - Pintér Sándor Belügyminiszter

050 000
  34 220

34 220 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 50 000 aláírást.

A Magyar Állam Alaptörvényben rögzítette, hogy a házasság egy férfi és egy nő természetes szövetsége, a család pedig ezen szövetségben nevelkedő gyermekekkel egészül ki. Az „LMBTQ” szervezetek azon nyílt törekvése, hogy az egyneműek házasodhassanak és gyermekeket fogadjanak örökbe – főleg ma, amikor a házasságok egyébként is válságban vannak – káros a kisgyermekek egészséges személyiségfejlődésére és a jelenlegi negatív demográfiai helyzetben súlyos következményei lehetnek. Magyarország hitet tett a keresztény erkölcsű, hagyományos értékeken alapuló, családbarát szemlélet mellett, melybe nem illeszthetőek be az ilyen viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások.

A „Budapest Pride” elnevezésű rendezvény olyan esemény, amely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az arra járó emberek, családok méltóságát, vallását, és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról. A felvonulók jelentős része a rendezők asszisztálásával évről-évre kimeríti a garázdaság tényállását (Szabs. tv. 170. §): „Aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, szabálysértést követ el.”

This petition has been created by a citizen or association not affiliated with CitizenGO. CitizenGO is not responsible for its contents.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Biztos ebben? Egy petíció csak az emberek támogatásával lehet sikeres. Levelezőlistánkról bármikor leiratkozhat.
Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Kérjük Orbán Viktor Miniszterelnök Urat és Pintér Sándor Belügyminiszter Urat, hogy ne engedélyezzék a "Budapest Pride" nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon. Magyarország Alaptörvénye hitet tett a keresztény erkölcsű, hagyományos családmodell mellett. melybe nem illeszthetőek be az olyan viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások, mint ez a rendezvény, mely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az arra járó emberek, családok méltóságát, vallását, és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról. A jelenlegi rossz demográfiai helyzetben a homoszexualitás mindennemű propagálása súlyos következményekkel jár. Kérjük, hogy a Magyar Kormány ne adjon teret az ilyen jellegű felvonulásoknak és rendezvényeknek.

Üdvözlettel:
[az Ön neve]