Ne engedélyezzék a "Budapest Pride" nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon!

A petíció címzettje: Orbán Viktor Miniszterelnök - Pintér Sándor Belügyminiszter

050 000
  34 209

34 209 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 50 000 aláírást.

Köszönjük, hogy aláírta a petíciót! Kérjük ossza meg másokkal is!

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Mielőtt elhagyná az oldalt...

Köszönjük, hogy aláírta a petíciót! Kérjük, ossza meg másokkal is!

Kérjük Orbán Viktor Miniszterelnök Urat és Pintér Sándor Belügyminiszter Urat, hogy ne engedélyezzék a "Budapest Pride" nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon. Magyarország Alaptörvénye hitet tett a keresztény erkölcsű, hagyományos családmodell mellett. melybe nem illeszthetőek be az olyan viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások, mint ez a rendezvény, mely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az arra járó emberek, családok méltóságát, vallását, és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról. A jelenlegi rossz demográfiai helyzetben a homoszexualitás mindennemű propagálása súlyos következményekkel jár. Kérjük, hogy a Magyar Kormány ne adjon teret az ilyen jellegű felvonulásoknak és rendezvényeknek.

Üdvözlettel:
[az Ön neve]