Sok boldogságot kívánunk!

Küldjön levelet a CitizenGO magyar munkatársának és férjének házasságkötésük alkalmából!

05 000
  2 382

2 382 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 5 000 aláírást.

Sok boldogságot kívánunk!

A CitizenGO közösségében világszerte több millióan csatlakozunk az életért, a házasságért és a kereszténység védelmében tett lépésekhez. A CitizenGO online világa mögött egy maroknyi kis csapat áll, akik a világ minden pontján igyekeznek mozgósítani a jóakaratú embereket az értékek felmutatásában.

Ebben a kis csapatban ismerkedett meg Eszter, a CitizenGO magyar közösségének vezetője az amerikai Scott-tal néhány évvel ezelőtt. A barátságukból szerelem szövődött, és úgy döntöttek, hogy összekötik életüket és közösen folytatják az útjukat. Ez az út az ő esetükben közös hivatás is: az emberi élet, a férfi és a nő közötti házasság és a kereszténység védelme vezette el őket egymáshoz. Május 4-én családjuk és barátaik, köztük sok régi CitizenGO-s barát előtt örök hűséget fogadtak egymásnak Budapesten. Új élet kezdődik számukra, ahol az új kihívásokban a régi barátokra is támaszkodhatnak.

Ebben a levélben nem az ENSZ-nek, vagy parlamenteknek, nagyvállalatoknak üzenhet, most Eszternek és Scottnak fejezheti ki jókívánságait új életük küszöbén. Csatlakozzon Ön is a család és barátok gratulációihoz, és kérjük, hordozza imáiban a házaspárt!

Fénykép: Nagy Balázs és Lukács Katalin, Petite Pomme Photography

Írja alá most

Add a personal message to the email
Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Kedves Eszter és Scott!

Házasságkötésetek alkalmából szívből gratulálok nektek.

Kívánom, hogy új életetekben is Isten vezessen benneteket!

Üdvözlettel:
[az Ön neve]