Petíció a Walt Disney vállalathoz

696 257

696 257 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 1 000 000 aláírást.

Hagyja abba a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

Frissítés 2020. március 1-jén:

Néhány nappal ezelőtt értesült róla a közvélemény, hogy hamarosan érkezik az első LGBTQI-szereplős nagy animációs Disney-film.

A Disney-Pixar produkcióját, az "Onward"-ot március 6-án mutatják be az amerikai mozikban. A filmben megjelenített LGBTQI-figura egy leszbikus küklopsz rendőr, Specter felügyelő.

leszbikus küklopsz természetesnek beállított módon utal barátnőjére az egyik jelenetben: „A barátnőm lánya bosszantott fel.” Ezt örömmel üdvözli a Pride oldala.

Aggasztó a helyzet. Folytatódik a gyerekek LGBTQI-ideológiával való agymosása.

A Disney nem magától kezdte el a homoszexuális-transznemű érzékenyítést, hanem az LGBTQI lobbi évtizedes nyomásának következményeként. Ha mi nem szólalunk föl értékeink mellett, a nagyvállalatok, kormányok és nemzetközi szervezetek kizárólag a homoszexuális és transznemű  lobbi nyomásgyakorlását érzékelik.

Olyan nagy lett az LGBTQI-lobbi ereje a világban, hogy a vállalatok, kormányok és nemzetközi szervezetek mindent megtesznek, hogy a kedvükben járjanak. A kérdés, hogy saját fogyasztóikkal, a családokkal és a szülőkkel is szembemennek-e a homoszexuális-transzgender lobbi kegyeiért.

Őszintén aggódunk amiatt, hogy ha mi, korunk társadalmának aktív és felelősségteljes tagjai nem cselekszünk, az LGBTQI-lobbi visszafordíthatatlan károkat fog okozni, amelynek kárvallotjai elsősorban a védtelen gyermekek és fiatalok lesznek.

Vajon hallgat-e ránk a Disney? Nem tudjuk biztosan. Azt viszont tudjuk, hogy minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk. Üzenjünk a vállalatoknak, és csak tudatosan fogyasszunk médiatermékeket, kerülve a keresztény-, és családellenes tartalmakat.

----------------------------------------------

A párizsi Disneyland idén júniusban megtartotta első hivatalos homoszexuális Pride fesztiválját. A vidámparkban eddig is tartottak kisebb felvonulást homoszexuális csoportok, idén viszont maga a park is beállt a rendezvény mögé. A CitizenGO nemzetközi kampányt indított a párizsi Disneyland vezetősége felé, a rendezvény lemondását kérve. A petícióhoz közel 400 000 aggódó társunk csatlakozott. A párizsi Disneyland igazgatója nem hallgatott ránk, megtartották a "Magical Pride"-ot.

Közben egyre több Disney filmben is megjelenik a homoszexuális szál. Ezért fordulunk most a Walt Disney vállalat vezetőihez.

FIGYELEM: a Disney parkok jelenleg nem családbarátok!

Kérjük, csatlakozzon a petícióhoz, melyet azért indítunk, hogy megvédjük gyermekeinket a manipuláló homoszexuális (transzgender stb.) propagandától.

Nem egyedi esetről van szó. Már tavaly is tartottak LMBT partit a párizsi Disneylandben, a Disney Dél-Kaliforniában részt vesz a "Pride is Universal" esemény szervezésében, Floridában pedig az évente tartott "Gay Napok"-at is támogatja, hogy csak néhány példát soroljunk. A Disney vidámparkokban pedig az alábbi szivárványos füleket árulják:

Az LMBT-lobbi szintet lépett, mára már nyíltan a gyermekeket és a családokat célozzák meg üzeneteikkel. A Disney birodalom alapvetően gyermekes családokra épít.

A Disneyt eluraló homoszexuális lobbi nem rejtegeti céljait, büszkén osztották meg Twitter oldalukon például a rendezvényükön készült alábbi képet. (A gyermekek arcát mi takartuk ki, mert úgy gondoljuk, hogy nem helyes társadalomromboló politikai célokra felhasználni őket.)

Az alábbi kislányt felhasználva külön kiemelték, hogy a rendezvény nemcsak felnőtteknek, hanem minden korosztálynak (gyermekeknek is!) szól!

2018-ban 157 millió ember látogatott el a Disney parkokba. Amennyiben a Disney tovább folytatja LMBT akcióit, évente több millió gyermeket manipulálhatnak.

Nem maradhatunk csöndben a gyermekeket célzó LMBT manipulációt látva. Nem maradhatunk csöndben, amikor LMBT felvonulásokat tartanak a családok és gyermekek találkozási pontjain, és homoszexuális történetszálakkal érzékenyítik őket a rajzfilmekben. Csatlakozzon a Walt Disney vállalat elnökének ít levelünkhöz, fejezze be a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Petíció a Walt Disney vállalat vezetőinek címezve

Tudomásomra jutott a Disney közelmúltban tartott homoszexuális Pride fesztiválja a párizsi Disneylandben. Jelen levelemben megütközésemnek és aggodalmamnak adok hangot, és arra kérem a vállalatot, hogy fejezzék be a gyermekek LMBT irányú manipulálálást.

A Disney vidámparkok eddig a családok biztonságos kikapcsolódásának adtak otthont. A Disney különös figyelmet fordított a gyermekek minőségi szórakoztatására.

A szülők nem akarják, hogy a Disney az LMBT politikai ideológia mentén manipulálja gyermekeiket. Nem hezitálunk bojkottálni a Disney filmjeit és termékeit, amennyiben nem hagynak fel a homoszexuális propagandával.

Kérjük, hogy a gyermekek védelmét szem előtt tartva mondjanak le minden jövőbeli "Mágikus Pride"-ot, és bármilyen más LMBT irányú eseményben való részvételt. Kérjük, tartsák meg a Disney-t egy olyan vállalatnak, amely biztonságos szórakozási lehetőséget nyújt gyermekeinknek, illetve barátságos légkört biztosít a különböző háttérrel és meggyőződéssel érkező emberek részére.

[az Ön neve]

Írja alá most