Küldjünk támogató üzenetet Bagdy Emőkének!

Személyes üzeneteiket eljuttatjuk professzor asszonyhoz

050 000
  27 044

27 044 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 50 000 aláírást.

Küldjünk támogató üzenetet Bagdy Emőkének!

Bagdy Emőke pszichológus professzort övön aluli támadások érik, miután a Magyar Nemzetnek adott interjújában felszólalt a gyerekek óvodáskori érzékenyítésével szemben:

„A meséknek kiemelten fontos jelentőségük van, mert ezek révén bejuttathatók olyan üzenetek is, amelyeket a gyerek kritika nélkül fogad, mivel neki még kritikai érzéke és viszonyítási alapja sincsen. Például ha arról hall egy történetet, hogy két herceg egymásba szeret, akkor ezt a gyerek megjegyzi, és számára már evidencia lesz, hogy a fiúk egymásba szerethetnek – magyarázta az ismert szakember, aki szerint minden szülő és pedagógus feladata az, hogy az egyértelműségek és ne az elhajlások, azaz a devianciák irányába szocializáljanak.”

Minden kornak megvan a saját nevelési feladata, de ennek nem az, hogy a megkülönböztetési érzékenységre neveljük a gyereket, mert ebben a korban a saját nemi identitás rögzítése a feladat, hogy a gyerekből egy harmonikus és kiegyensúlyozott felnőtt váljon, aki képes lesz majd elfogadni más ember devianciáit – hangsúlyozta Bagdy Emőke.

Ezután kezdtek mozgósítani a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ-szekciójának véleményét hangoztatók, szakmaiatlannak kiáltva ki Bagdy Emőkének, hazánk egyik legnagyobb pszichológus szaktekintélyének a nyilatkozatát.

Elhatárolódunk minden olyan pszichológus, így Bagdy Emőke nyilatkozatától is, amelyek szakmaiatlan és a tudomány mai álláspontjával ellentétes tartalmú állításokat tartalmaznak, és amelyek várható hatása a gyűlöletkeltés és a társadalmi kirekesztés fokozása.

Professzor asszony válaszolt a támadóinak, kikérve magának a szakmaiatlanság vádját:

„Előre bocsátom, hogy vannak tudományos tények, ezek bizonyítékokon nyugvó érvényességek. Nem közízlés dönti el az igazságukat. Saját hozzászólásom a „mesekérdéshez” csak a tudományos tények jegyében történt. Vannak azonban valóságmagyarázatok, ideológiák, amelyek a világot, jelenségeket, egy adott dolgot értelmezni, sajátosan láttatni kívánnak. Ezek lehetnek sokfélék. Ilyen sajátos genderideológiai alapállásából történt az én úgymond tudománytalannak való kikiáltásom, ami ellen a tudományos tények nevében tiltakozom.”

Nálunk is megjelent a nyugati országokban már általános szakmai zsarolás és fenyegetés. Minden olyan pszichológust szakmaiatlannak bélyegeznek és lejáratnak az LMBTQ-lobbi toleráns bajnokai, akik nem fogadják el az LMBTQ-irányzat legújabb céljait és állításait. Egyes országokban odáig jutott a helyzet, hogy már törvényekkel tiltják az LMBTQ-irányzatnak nem behódoló pszichológusok munkáját. Mi ne jussunk el idáig!

Hála Istennek nem sokkal a támadások után támogató petíció is indult egy másik oldalon, Pocsai Tamás szervezésében.

Mi, a CitizenGO közössége is nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne hagyjuk magukra az LMBTQ-lobbi által megtámadott szakembereinket. Emellett ismerjük, hogy milyen érzés, amikor szakmai meggyőződésünkért és értékeinkért támadnak minket.

Ezért szeretnénk összegyűjteni majd eljuttatni Professzor asszonynak közösségünk tagjainak támogató üzeneteit.

Írja alá most

Add a personal message to the email
Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Köszönet és támogatás

Tisztelt Professzor Asszony!

Köszönöm, hogy felszólal gyermekeink biztonságos és egészséges fejlődése mellett.

Támogatásomról biztosítom az Önt ért ideológiai támadások kereszttüzében.

Isten áldja és vezesse a jövőben is!

[az Ön neve]

Írja alá most