Petíció az Európai Bizottság részére

0200 000
  144 991

144 991 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 000 aláírást.

Fejezzék be az európai LMBTQ-gyarmatosítást!

Új totalitarizmus van felívelőben Európában.

November 12-én az Európai Bizottság közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy az LMBTQ-célok előtt meghajló stratégiát kíván bevezetni valamennyi uniós ország számára.

E veszélyes stratégia jogi integrációt kíván elérni európai és nemzeti szinten többek között a következő pontokban:

• A homofóbia mint „uniós bűncselekmény” bevezetése.
  • A homoszexuális kapcsolatok jogi elismerése minden európai országban. Ezt egy „a szülői státusz kölcsönös elismeréséről szóló” jogszabállyal tervezik elérni.
  • Genderoktatás az iskolákban.
  • Tagállami szintű LMBTQI-stratégiák létrehozása és megvalósítása.
  • Uniós források juttatása az LMBTQ-szervezeteknek.
  • A helyreállítási alap felhasználása az LMBTQ-célok támogatására.

Azok, akik nem követik a szivárványos parancsokat, kizárásra kerülhetnek az uniós támogatásokból, ideértve a COVID-19 válság kezelésére szolgáló helyreállítási alapot is.

Értékvesztett, hedonista és relativista új világuk bármi áron történő bebiztosítása érdekében ki akarják iktatni a tagállami vétó lehetőségét is, amely minden országot megillet állampolgárai és szuverenitása védelmében.

Magyarország Lengyelországgal együtt bátran fellépett, és megvétózta a helyreállítási alapot. A magyar kormány emellett alkotmányos szinten is rögzíteni kíván olyan fontos dolgokat, mint hogy „az anya nő, az apa férfi”, illetve „Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést”.

Természetesen az új LMBT-rezsimnek behódoló média máris Európa-szerte támadást indított Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

Helena Dalli egyenlőségi biztos, az LMBTQI-stratégia előadója arról beszélt, hogy az új stratégiát nem tisztelő európai országokat pénzbírsággal sújtják:

„Ez egy módja annak, hogy hogyan tudunk reményeink szerint egy tagállamot beállítani a sorba, azzal, hogy azt mondjuk, rendben, nem kaptok részesedést, amit egyébként kapnátok, ha nem tartjátok tiszteletben a jogállamiságot.”

Az EU totalitaristái számára az LMBTQ-ideológia megegyezik a jogállamisággal.

Észrevesszük? Gazdasági zsarolás válság idején, pont ahogy a diktatúrák idején...

Megtagadják a nekünk járó pénzügyi támogatást a járványhelyzetben, valódi ideológiai visszaélést hajtva végre ezzel velünk szemben, amiért szilárdságot és bátorságot tanúsítunk korunk új diktatórikus ideológiájával szemben.

Ideológiai gyarmatosítást hajtanak végre országainkon, próbálva lerombolni kultúránkat, identitásunkat, hitünket.

Álljunk ki Magyarország és Európa jövőjéért! Kérjük, írja alá az Európai Bizottságnak címzett petíciót!

Hírek, vélemények a témában:

Így számolnának le a "homofóbiával" - Bemutatta első LMBTQ-stratégiáját az EU (Hetek)

Melegjogi feltételekhez kötné Brüsszel az uniós forrásokat (Mandiner)

Bifóbia, transzfóbia, kritikafóbia (Mandiner)

Az LMBTIQ személyek esélyegyenlőségére vonatkozó stratégia (2020–2025) - Tájékoztató

Az LMBTIQ személyek esélyegyenlőségére vonatkozó stratégia (2020–2025) - Teljes szöveg angolul

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen részére

Magyarként és európaiként elfogadhatatlannak tartom azt a zsarolást, amit nemzetemmel és egész Európával szemben elkövet a Bizottság az LMBTQ 2025 stratégián keresztül.

Helena Dalli egyenlőségi biztos nyilatkozatai ideológiai zsarolást jelentenek a szuverén államokkal szemben.

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság nem állapíthatja meg az úgynevezett homofóbia bűncselekményét, és személyek közi kapcsolatok legalizálásáról sem dönthet, mert ezek kívül esnek az Európai Unió működéséről szóló szerződés 83. cikkében meghatározott hatáskörökön.

Kérem, tartsák tiszteletben országom szuverenitását olyan kérdésekben, mint a család, a szexualitás, az oktatás, a házasság és a biológia!

Emlékeztetem továbbá Európa keresztény gyökereire és az Európai Unió alapítóinak szándékaira.

Felhívom, hogy azonnal vonják vissza az LMBTIQ 2025 stratégiát, és ne veszélyeztessék a tagállamok vétójogát!

[az Ön neve]

Írja alá most