Petíció

0500 000
  297 944

297 944 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 000 aláírást.

Disney, fejezzék be a gyerekek LMBTQ-agymosását!

A Walt Disney Vállalat, amit eddig ismertünk, megszűnt létezni.

Sokat foglalkoztunk az elmúlt években a Disney erősödő LMBTQ-irányvonalával.

Most az egész világ felfigyelt rá, miután kiszivárgott felvételeken a Disney felsővezetői erősítik meg, hogy vállalt céljuk a gyerektartalmak LMBTQ-irányvonalúvá formálása.

Az egyik felvételen Karey Burke, a Disney General Entertainment elnöke ismertette a tervüket, amely szerint egyre több LMBTQ-tartalmat fognak bevezetni a gyermekek számára.

Latoya Raveneau, a cég vezető producere elmondta, hogy teljes szabadságot kapott a vállalattól a „nem is olyan titkos meleg programja” filmekben való népszerűsítésére.

A fentiek mellett azt is megtudtuk, hogy a Disney közelgő Buzz Lightyear című mesefilmje (a Toy Story filmsorozatából) homoszexuális csókjelenettel érkezik.

Össze kel fognunk, és újra fel kell szólalnunk. Írja alá a petíciónkat, és tudassa Robert Chapekkel, a vállalat vezérigazgatójával, hogy ellenzi a gyermekek Disney általi LMBTQ-átnevelését, és nem fog addig Disney-terméket venni, Disney-filmre beülni, streaming-szolgáltatásokat igénybe venni sem Disney parkokba látogatni, amíg le nem állítják a gyermekek szexuális-politikai indoktrinációját.

Azzal, hogy vállaljuk a Disney-termékek bojkottálását, amíg be nem fejezik az LMBTQ-aktivizmust, emlékeztetjük őket arra, hogy a családok, a szülők az elsődleges vevőközönségük.

A Disney legutóbb politikai közleményben támadta Florida új, magyarhoz hasonló gyermekvédelmi törvényét, amely megvédi a 10 éven aluli gyermekeket attól, hogy LMBTQ-követelésekkel és gender-ideológiával agymossák és szexualizálják őket az óvodákban és az iskolákban.

„Vállalatként az a célunk, hogy ezt a törvényt a jogalkotó hatályon kívül helyezze vagy a bíróság semmisítse meg”, írta a Disney, nem titkolva a gyermekek agymosására vonatkozó céljait.

Latoya Raveneau vezető producer a következőt mondta: „A vezetésünk odaát nagyon barátságosan fogadta a nem is olyan titkos meleg programomat. Én, ahol csak tudtam, hozzáadtam a melegséget(queerness)… Senki sem állított meg, és senki sem próbált megállítani.”

Karey Burke, a Disney General Entertainment elnöke pedig célként jelölte meg, hogy a szereplők 50%-a LMBTQ+ vagy más kisebbség tagja legyen.

Az LMBTQ-szervezetek és a Disney nem törődnek a szülők jogaival gyermekeik nevelése kapcsán. Valójában azt is mondhatjuk, hogy minél inkább el vannak szigetelve a gyerekek a szüleiktől, annál könnyebben tudják befolyásolni őket.

A bizonyítékok megkerülhetetlenek. A Disney célja a gyermekek LMBTQ-befolyásolása fejlődésük legsebezhetőbb időszakában.

Mindeközben még mindig érdekük, hogy pénzt költsünk náluk. Még mindig szükségük van ránk. Ezért kell most ellenállást szerveznünk a politikai cselekvés mellé.

Ha velünk van egy ideje, tudja, hogy a CitizenGO régóta küzd a Disney LMBTQ-irányvonalával szemben. A nagyvilág viszont csak most ébredt rá igazán, hogy mi folyik itt.

2019-ben világszerte több mint 1 millió aggódó ember, köztük rengeteg aggódó szülő írta alá a CitizenGO petícióját, miután a Disney Párizsban megrendezte az első Pride-ot gyermekek részvételével. Az aláírások száma később a másfél milliót is meghaladta. Mindeközben a Muppet Babies Showban a Disney Hamupipőkét férfi karakterré változtatta, aki estélyi ruhát ölt, és úgy tesz, mintha nő lenne.

Kampányaink reményt, közösséget és lehetőséget jelentenek azoknak a családoknak, akik belefáradtak abba, hogy a Disney rájuk kényszeríti az LMBTQ-törekvéseket. Ez elgondolkodtatta a vállalat befektetőit is, akik tudják, hogy a Disney nem engedheti meg magának a családok elidegenítését.

A CitizenGO évek óta kongatja a vészharangot a Disney növekvő LMBTQ-aktivizmusa miatt. Most világszerte terjed a hír. Családvédő bennfentesink szerint pedig a cégen belül is növekszik az elégedetlenek száma. Attól tartanak, hogy szülők milliói fordulhatnak el a vállalattól, mivel termékeit nem tartják már biztonságosnak gyermekeik számára. Ez hatalmas bevételkiesést jelentene a Disney-nek.

Legyünk olyan sokan, hogy Robert Chapek vezérigazgatótó, a többi vezető és a befektetők se hagyhassanak minket figyelmen kívül!

Írja alá a petíciónkat, amelyben elutasítjuk a Disney LMBTQ-aktivizmusát, és megfogadjuk, hogy nem veszünk Disney-terméket mindaddig, amíg le nem állítják a gyermekek LMBTQ-agymosását!

Részletes összefoglaló és háttér magyarul:

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Petíció a Disney vezérigazgatójához, Robert Chapekhez

Felszólítom a Disney-t és a Pixart, hogy fejezzék be a gyerekek szexuális-politikai tartalmakkal való LMBTQ-agymosását. Ne befolyásolják a gyerekeket, akár már négy éves kortól ezzel a propagandával.

Ameddig nem fejezik be a gyermekek LMBTQ-befolyásolását és indoktrinációját, bojkottálni fogjuk a filmjeiket, műsoraikat, termékeiket és parkjaikat.

[az Ön neve]

Írja alá most