Házasságban élni jó!

Egy hét a házasságért és a családért

05 000
  4 365

4 365 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 5 000 aláírást.

Házasságban élni jó!

Hétfőn elkezdődött a házasság hete elnevezésű rendezvénysorozat Magyarországon. Hazánk több városában számos programmal készülnek a szervezők, hogy felhívják a a figyelmet a házasság szépségére, a kimondott igen értékére és a család meghatározó szerepére az egyén és a társadalom szintjén.

A programok mindenkihez szólnak: házaspároknak közösen, fiataloknak és időseknek, a laza összejöveteleket vagy a komoly előadásokat kedvelőknek. Egy olyan hét indul el most, ami a házasságról és a családról szól, és a Valentin napi ünneplésbe érkezik. A Valentin napot egyébként a MÉCS családközösségek javaslatára a Házasság Világnapjának hirdették ki (World Marriage Day).

Ünnepeljük együtt ezt a néhány napot az egész országban.

Rövid köszönetet küldünk a szervezőknek, akik fáradságot nem kímélve szervezik a jobbnál jobb programokat, hogy a mindennapi robotban megálljunk egy pillanatra és értékeljük a körülöttünk élőket.

(Az aláírásokat ez alkalommal nem közvetlenül küldjük a szervezőknek, hanem pdf formátumban a programsorozat végén.)

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Házasságban élni jó

Kedves Szervezők!

Köszönjük, hogy immár évről évre megszervezik a Házasság Hetét. Köszönjük, hogy felhívják az ország figyelmét a házasság szépségeire és a család pótolhatatlan szerepére a társadalomban.

[az Ön neve]

Írja alá most