Vegye le kínálatából az LMBTQ-propaganda mesekönyvet a Pagony gyerekkönyvesbolt és a többi árusítóhely!

Nem gyerekeknek valók az ilyen tartalmak.

0100 000
  89 607

89 607 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 100 000 aláírást.

BOJKOTTAL FOLYTATJUK A KAMPÁNYT:

Már 85 000-ren kérjük az LMBT-propaganda mesekönyvet árusító könyvesboltokat a gyermekek védelmére. Több százan telefonon is felhívtuk a boltokat, rávilágítva, hogy nekünk és családjainknak miért fontos biztonságban tudni a gyermekeinket az ilyen szexuális-ideológiai tartalmaktól.

Sajnos a megszólított könyvesboltok továbbra is árulják a gyerekkönyvnek kinéző, de a felnőttek körében is vitatott, természetellenes gondolatiságot közvetítő könyvet.

A CitizenGO ezért most arra kér minden szülőt, pedagógust és felelős embert, hogy bojkottálják a gyermekek ártatlanságát és biztonságos fejlődését veszélyeztető kötetet árusító könyvesboltokat.

A különböző homoszexuális és transzgender csoportok célja a gyermekeink egészen kiskortól való befolyásolása, hogy felnőtt korukban könnyen az LMBTQ-célok mögé állíthassák őket.

A Meseország mindenkié könyvhöz óvodai és alsó tagozatos foglalkozásterv készült, amely segítségével az oktatási intézményekben kívánják érzékenyíteni a gyerekeket.

Ez elfogadhatatlan.

Társadalmunk és gyermekeink érdeke az, hogy ne árulják gyerektartalomként ezt az ártalmas könyvet és ne vihessék be a foglalkozásokat az oktatási intézményekbe.

Gyermekvédelmi kampányunkat ezért bojkottal folytatjuk.

Ameddig káros felnőtt tartalmat árulnak gyerekkönyvként, nem vásárolunk az alábbi boltokban: Pagony Könyvesbolt, Líra.hu, Írók Boltja, Massolit Könyvesbolt, Book24

------------

A napokban jelent meg a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket is tartalmazó, Meseország mindenkié című mesekönyve.

A szülők és a pedagógusok álláspontja világos: politikai és szexuális ideológiai tartalmak nem valók a gyerekeknek.

A könyv előszava szerint „óvodai és iskolai foglalkozástervek” is készültek a mesékhez. Ebből egyértelművé vált, hogy a könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület a legkisebbeknek szánja a könyvét. A kötetben mindeközben a transzgender nemváltásokat megjelenítő mesék mellett homoszexuális „esküvőt” és „házasságot” bemutató történetek is helyet kaptak.

A könyv jól ismert klasszikus mesék átiratait tartalmazza, emellett a borítója és a grafikája hagyományosnak mondható, így a gyanútlan szülők vagy pedagógusok anélkül is megvehetik az LMBTQ-propagandával fűszerezett gyerekkönyvet, hogy tudnák, mit tartanak a kezükben. Főleg, hogy az egyik legnagyobb hazai gyerekkönyvesbolt, a Pagony Könyvesbolt is árusítja a kötetet.

Petíciónkban arra kérjük ezért a Pagony Könyvesboltot és a többi árusítóhelyet (Líra.hu, Írók Boltja, Massolit Könyvesbolt, Book24), hogy a gyermekek fejlődésének biztonságát és védelmét szem előtt tartva vegyék le kínálatukból az LMBTQ-propaganda mesekönyvet.

A gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása fontosabb a divatossá váló majd letűnő politikai-szexuális ideológiáknál. A kicsinyek biztonsága mindannyiunk ügye. Hagyják békén őket a nekik nem való homoszexuális és transzgender tartalmakkal!

Fogjunk össze a gyermekek biztonságáért! Kérjük, aláírásával támogassa Ön is a könyvesboltoknak írt petíciót!

------------

Néhány példa a könyvből:

1. Transzgender tartalmak:

2. Homoszexuális tartalmak:

A nemet váltott, jelenleg bakként élő szarvas bak párjával együtt neveli az őzikéket:

A könyv borítója alapján átlagos, ártalmatlan mesekönyvnek tűnik, ezért sokan gyanútlanul is megvehetik. Ezért is fontos, hogy minél hamarabb lekerüljön a polcokról.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Ne árusítsa az LMBTQ-propaganda mesekönyvet a Pagony Könyvesbolt és a többi árusítóhely!

Petíció a Pagony Könyvesbolt, a Líra.hu, az Írók Boltja és a Massolit Könyvesbolt és a Book24 vezetői részére:

Mi, a petícióhoz csatlakozó szülők, pedagógusok és a gyermekekért felelősséget érző emberek kérjük a Labrisz Leszbikus Egyesület által kiadott Meseország mindenkié című LMBTQ-propaganda mesekönyvet árusító könyvesboltokat a kiadvány kínálatukból való eltávolítására.

Meggyőződésünk, hogy a gyermekek érdekével ellentétes ilyen kiskorban befolyásolni őket a különböző politikai és szexuális ideológiákkal.

Kérjük, a gyermekek védelmét és fejlődésük biztonságát szem előtt tartva vegyék le kínálatukból a kicsiknek nem ajánlható könyvet, amelyben „nemváltások” és homoszexuális kapcsolatok is helyet kaptak.

A gyermekek biztonságos fejlődése és védelme mindannyiunk számára fontos. Kérjük, álljanak a gyerekek mellé Önök is azzal, hogy nem árusítják az óvodásoknak és kisiskolásoknak egyáltalán nem való új LMBTQ-mesekönyvet a boltjaikban és a felületeiken.

[az Ön neve]

Írja alá most