15 755 aláírás

Ne reklámozza a Nők Lapja, hogy gyerekek anya nélkül, két férfival nőjenek fel!

A Nők Lapja karácsonyi számában jelent meg az alábbi egész oldalas hirdetés, ami a homoszexuális férfiak gyereknevelését reklámozza:

Nyílt levelünkben arra kérjük a Nők Lapja vezetőségét, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától.

15 755 aláírás

1 529 472 aláírás

Törölje a Netflix a Jézust homoszexuálisnak beállító "karácsonyi" filmjét!

"Karácsonyi különkiadásként" tette közzé és hirdeti a Netflix a "Krisztus első kísértése" című filmet, amely vallásgyalázó elemekkel van tele. A film Jézust homoszexuálisnak állítja be, Szűz Máriát házasságtörő nőnek, az apostolokat pedig alkoholistának. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

1 529 472 aláírás

14 811 aláírás

Botmixerrel a gyermekek ellen? Mondjon le Cseh Katalin!

Döbbenten találkoztunk tegnap a Momentum új EP-képviselője, Cseh Katalin és a feminista újságíró, Papp Réka Kinga Klubrádióban néhány éve elhangzott gyomorforgató, vállalhatatlan megnyilvánulásával: érzéketlenül és kegyetlenül űztek gúnyt a születendő gyermekek életének erőszakos kioltásából.

14 811 aláírás

6 977 aláírás

Ne fogadják el az EP-képviselők a nem létező 'abortuszhoz való' jogot propagáló jelentést!

Az élethez való joggal szembemenő, csúsztatásokkal teli jelentésről fognak szavazni az európai parlamenti képviselők 2019. január 16-án. A jelentés beterjesztője a spanyol Josep Maria Terricabras, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoport alelnöke. Petíciónkban arra kérjük az európai parlamenti képviselőket, hogy ne fogadják el jelen formájában a jelentést.

6 977 aláírás

39 387 aláírás

Engedjék szabadon a szudáni rabokat!

2017 februárjában Omar Hasan al-Bashir szudáni elnök kegyelmet gyakorolt Petr Jasek cseh misszionárius irányába, akinek védelmében a CitizenGO közössége is fellépett.

Rabtársai Hassan Abduraheem Kodi Taour lelkipásztor és Abdulmonem Abdumavla Issza Abdumavla darfúri egyetemi hallgató még mindig börtönben vannak.

39 387 aláírás
· by CitizenGO