50 019 aláírás

Álljunk ki együtt gyermekeink védelmében!

Magyarországot az elmúlt hetekben hatalmas támadások érték a közelmúltban elfogadott gyermekvédelmi törvény miatt, melynek célja, hogy védje gyermekeinket a korai szexualizációtól és az LMBTQ-propagandától. Fogjunk össze, és álljunk ki gyermekinkért, társadalmunk és országunk jövőjéért! A gyereknevelés továbbra is lehessen a szülő privilégiuma.

50 019 aláírás

230 625 aláírás

Ne építsen LMBTQ-propagandát a LEGO!

A LEGO, a világ egyik leghíresebb játékkészítője úgy döntött, követi a Disney példáját, és beáll az LMBTQ gyermekek felé irányuló propagandájába, ezért június elsején piacra dobta az első ilyen témájú játékát.

Egyre több multinacionális vállalat vesz részt ennek a veszélyes ideológiának a terjesztésében.

Az alábbi petíció a vállalat igazgatójának, Niels Christiansennek szól, melyben kérjük, hogy vonja vissza az LMBTQ-terméket.

230 625 aláírás

124 848 aláírás

A keresztény hitet megvallani nem bűncselekmény!

Ma már bűncselekménynek számíthat, ha kiállunk a keresztény hitünk mellett, esetleg megosztunk egy bibliai idézetet a közösségi médiában. Elveszíthetjük az állásunkat, és akár börtönbüntetéssel fenyegető bírósági eljárás is indulhat ellenünk, ahogy az történik  Päivi Räsänen finn parlamenti képviselő esetében.

124 848 aláírás

411 890 aláírás

SÜRGŐS petíció az EP-képviselőkhöz: Szavazzanak NEM-mel az abortusz- és LMBT-törekvések Matić-jelentésére!

Friss hírek:
A szavazást június 7-ről a június végén esedékes plenáris ülésre halasztották.

Hamarosan szavaznak az Európai Parlament plenáris ülésén a radikális abortusz- és LMBTQ-törekvéseket előmozdítani szándékozó Matić-jelentésről, ami teljes nevén „Jelentés a szexuális és reprodukciós egészség és jogok helyzetéről az EU-ban a nők egészségével összefüggésben”.

411 890 aláírás

11 078 aláírás

Szabad szülészorvos- és szülésznőválasztást, tiszta körülményeket az egészségügyben! Javítsanak az új eü. szabályokon!

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény és a hozzá kapcsolódó kormányrendeletek alapvetően régóta esedékes és nagyon fontos dolgokat, így a hálapénz rendszerével való leszámolást, az orvosok fizetésének emelését, illetve az egészségügyi szakemberek foglalkoztatási módjainak egyszerűsítését és átláthatóbbá tételét tűzték ki célul. Ezen célokkal maximálisan egyetértünk.

11 078 aláírás

205 164 aláírás

Fejezzék be az európai LMBTQ-gyarmatosítást!

Friss hírek:

Az Európai Bizottság az LMBTQ-dogmák megerősítésére és európai elterjesztésére használja a járványhelyzetet.

Az európai vezetők és bürokraták ideológiai törekvései nyilatkozataikból és kiadványaikból könnyen megismerhetők.

A Bizottság LMBTQ 2025 stratégiájában lefektetett LMBTQ- és genderdogmák megvalósítása elkezdődött. Az alábbi két ehhez kapcsolódó dokumentum jól érzékelteti, hogy komolyan gondolják a társadalmi és intézményi struktúrák teljes átalakítását.

205 164 aláírás

12 928 aláírás

Legyen támogatva a főállású szülőség Magyarországon!

Az elmúlt években sok támogatást és figyelmet kaptak azok, akik gyereknevelés mellett munkát is szeretnének vállalni.

Mellettük támogatnunk kell azokat is, akiknek az az álmuk, hogy gyermekeikkel otthon maradhassanak, és ne kelljen választaniuk a család és a munka között.

A Gyermek és Családbarát Magyarországért Alkotó Műhely (CSAM) kutatása szerint a fiatalok 25%-a szeretne több gyermeket felnevelni, és csak a családjának élni, de ebben gyakran anyagi okok akadályozzák őket, így visszakényszerülnek a munkaerőpiacra.

12 928 aláírás

257 397 aláírás

Minden élet értékes!

E petíció amellett, hogy nyilatkozat arról, hogy hiszünk az emberi élet fogantatástól kezdődő, és a természetes halálig tartó értékességében, felhívás a világ országai, köztük Magyarország döntéshozóihoz, hogy utasítsák el az abortuszpártiak követeléseit, és védelmezzenek aktívan minden embert, függetlenül attól, hogy élete melyik szakaszában jár.

257 397 aláírás
· by CitizenGO

10 515 aláírás

Miniszter Úr, vigyázzon rám is!

Hogyan küzdhet úgy az állam az emberi életekért, hogy a másik oldalon továbbra is elérhetővé teszi, sőt, finanszírozza az emberi életeket kioltó abortuszokat?
Arra kérjük miniszter urat, hogy vigyázzon a legvédtelenebb, legkisebb születendő gyermekekre is ebben a nehéz időszakban, ahol legfőbb közös feladatunk az életek megóvása. Az életmentéssel összeegyeztethetetlen az abortuszok további folytatása, sok esetben állami finanszírozással.

10 515 aláírás

25 129 aláírás

Ne reklámozza a Nők Lapja, hogy gyerekek anya nélkül, két férfival nőjenek fel!

A Nők Lapja karácsonyi számában jelent meg az alábbi egész oldalas hirdetés, ami a homoszexuális férfiak gyereknevelését reklámozza.
Nyílt levelünkben arra kérjük a Nők Lapja vezetőségét, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától.
Ha Ön szerint is fontos a kérésünk, csatlakozzon aláírásával a nyílt levélhez.

25 129 aláírás

Oldalak