10 941 aláírás

Szabad szülészorvos- és szülésznőválasztást, tiszta körülményeket az egészségügyben! Javítsanak az új eü. szabályokon!

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény és a hozzá kapcsolódó kormányrendeletek alapvetően régóta esedékes és nagyon fontos dolgokat, így a hálapénz rendszerével való leszámolást, az orvosok fizetésének emelését, illetve az egészségügyi szakemberek foglalkoztatási módjainak egyszerűsítését és átláthatóbbá tételét tűzték ki célul. Ezen célokkal maximálisan egyetértünk.

10 941 aláírás

203 560 aláírás

Fejezzék be az európai LMBTQ-gyarmatosítást!

Friss hírek:

Az Európai Bizottság az LMBTQ-dogmák megerősítésére és európai elterjesztésére használja a járványhelyzetet.

Az európai vezetők és bürokraták ideológiai törekvései nyilatkozataikból és kiadványaikból könnyen megismerhetők.

A Bizottság LMBTQ 2025 stratégiájában lefektetett LMBTQ- és genderdogmák megvalósítása elkezdődött. Az alábbi két ehhez kapcsolódó dokumentum jól érzékelteti, hogy komolyan gondolják a társadalmi és intézményi struktúrák teljes átalakítását.

203 560 aláírás

257 153 aláírás

Minden élet értékes!

E petíció amellett, hogy nyilatkozat arról, hogy hiszünk az emberi élet fogantatástól kezdődő, és a természetes halálig tartó értékességében, felhívás a világ országai, köztük Magyarország döntéshozóihoz, hogy utasítsák el az abortuszpártiak követeléseit, és védelmezzenek aktívan minden embert, függetlenül attól, hogy élete melyik szakaszában jár.

257 153 aláírás
· by CitizenGO

10 500 aláírás

Miniszter Úr, vigyázzon rám is!

Hogyan küzdhet úgy az állam az emberi életekért, hogy a másik oldalon továbbra is elérhetővé teszi, sőt, finanszírozza az emberi életeket kioltó abortuszokat?
Arra kérjük miniszter urat, hogy vigyázzon a legvédtelenebb, legkisebb születendő gyermekekre is ebben a nehéz időszakban, ahol legfőbb közös feladatunk az életek megóvása. Az életmentéssel összeegyeztethetetlen az abortuszok további folytatása, sok esetben állami finanszírozással.

10 500 aláírás

25 103 aláírás

Ne reklámozza a Nők Lapja, hogy gyerekek anya nélkül, két férfival nőjenek fel!

A Nők Lapja karácsonyi számában jelent meg az alábbi egész oldalas hirdetés, ami a homoszexuális férfiak gyereknevelését reklámozza.
Nyílt levelünkben arra kérjük a Nők Lapja vezetőségét, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától.
Ha Ön szerint is fontos a kérésünk, csatlakozzon aláírásával a nyílt levélhez.

25 103 aláírás

1 549 045 aláírás

Törölje a Netflix a Jézust homoszexuálisnak beállító "karácsonyi" filmjét!

"Karácsonyi különkiadásként" tette közzé és hirdeti a Netflix a "Krisztus első kísértése" című filmet, amely vallásgyalázó elemekkel van tele. A film Jézust homoszexuálisnak állítja be, Szűz Máriát házasságtörő nőnek, az apostolokat pedig alkoholistának. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

1 549 045 aláírás

15 077 aláírás

Botmixerrel a gyermekek ellen? Mondjon le Cseh Katalin!

Döbbenten találkoztunk tegnap a Momentum új EP-képviselője, Cseh Katalin és a feminista újságíró, Papp Réka Kinga Klubrádióban néhány éve elhangzott gyomorforgató, vállalhatatlan megnyilvánulásával: érzéketlenül és kegyetlenül űztek gúnyt a születendő gyermekek életének erőszakos kioltásából.

15 077 aláírás

7 023 aláírás

Ne fogadják el az EP-képviselők a nem létező 'abortuszhoz való' jogot propagáló jelentést!

Az élethez való joggal szembemenő, csúsztatásokkal teli jelentésről fognak szavazni az európai parlamenti képviselők 2019. január 16-án. A jelentés beterjesztője a spanyol Josep Maria Terricabras, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoport alelnöke. Petíciónkban arra kérjük az európai parlamenti képviselőket, hogy ne fogadják el jelen formájában a jelentést.

7 023 aláírás

Oldalak