Petíció

0500 000
  348 004

348 004 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 000 aláírást.

Állítsák le a WHO finanszírozását!

Az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump nemrég bejelentette, hogy adminisztrációja megszünteti az Egészségügyi Világszervezet további finanszírozását. Az amerikai elnök szerint a WHO elnöke, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus a járvány világszerte való elterjedését megelőzően kommunikációjával a kommunista Kínát segítette.

Az élet- és családpárti szervezetek régóta aggódva figyelik a WHO élet- és családellenes tevékenységét, ezért most szeretnénk tájékoztatni róluk az országok vezetőit és az állampolgárokat, arra kérve a WHO-t támogató országokat, hogy fontolják meg ők is a WHO közpénzből való finanszírozásának leállítását, amíg a szervezet nem fejezi be tevékenysége kártékony elemeit. (A WHO Magyarország általi támogatásáról részleteket itt talál.)

A WHO számos programjában támogatja az abortuszokat, az átfogó szexuális nevelést és az LGBTQI-ideológia gyermekeknek való hirdetését. A WHO az a szervezet, amely meghatározza az egész világ egészségügyi előírásait. Nem mindegy tehát, hogy szó nélkül hagyjuk folytatódni a szervezet családellenes irányvonalát, vagy pedig felhívjuk rá a figyelmet, ami egy megtisztulás kezdetét is jelentheti. Fontos mind nekünk, mind országunk vezetőinek tudni a WHO élet- és családellenes tevékenységeiről, és kifejezni a véleményünket.

Kérjük, írja alá a világ vezetői figyelmébe ajánlott petícióinkat Ön is!

---

Köszönjük Sharon Slater és a Family Watch International évek óta tartó magas színvonalú szakmai munkáját, amit a nemzetközi színtéren folytatnak a gyermekek és a családok védelmében. Angolul tudó tagjaink figyelmébe ajánljuk legutóbbi online elérhető szemináriumukat, amiben részletesen kifejtik a WHO élet- és családellenes törekvéseit:

Interjú a kampány kapcsán:

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Állítsák le a WHO finanszírozását!

Kérjük, hogy az Egyesült Államokhoz hasonlóan hagyják abba az Egészségügyi Világszervezet finanszírozását, mivel a WHO

– bizarr szexuális nevelési tantervében négy éves gyerekek maszturbálni tanítására buzdít

A WHO tananyag szerint egy 0-4-éves gyermeknek információt kell nyújtani a „koragyermekkori maszturbáció”-val kapcsolatban, illetve lehetővé kell tenni számára a „nemi azonosság tisztázásához való jogot”.
(WHO, 2010, WHO Regional Office for Europe and BZgA Standards for Sexuality Education in Europe, p. 38.)

– lerombolná a házasság intézményét

A WHO számos alkalmat megragadott, hogy elősegítse a homoszexuális „házasság” elterjesztését szerte a világon.
(WHO, 2015, Sexual health, human rights and the law, p. 1.)

– az emberi élet kioltásának megkönnyítése mellett lobbizik

A WHO a koronavírus-járvány alatt felhívja a világ országait, hogy továbbra is folytassák az emberi életet kioltó abortuszokat.
(WHO, 2020, Clinical management of severe acute respiratory infection (SARI) when COVID-19 disease is suspected p. 11.)

A WHO a radikális abortuszpárti szervezetek nyelvezetét átvéve a szexuális és reproduktív egészség elemeként állítja be az abortuszokat.
(WHO, 2015, Sexual health, human rights and the law, p. 1.)

A WHO a serdülők számára szülői beleegyezés nélküli abortuszokat szorgalmaz.
(WHO, 2015, Sexual health, human rights and the law, p. 19.)

A WHO promotálja az úgynevezett biztonságos abortuszokat, amelyeket abban az esetben nevez biztonságosnak, ha azokat a WHO által ajánlott módszerekkel végzik el. Ezzel szemben tudjuk, hogy az abortusz megöl egy születendő embert, ezért számára minden, csak nem biztonságos. Emellett több száz kutatás, tanulmány és beszámoló alátámasztja az abortusz nőkre gyakorolt negatív testi és lelki hatásait.
(WHO, 2012, Safe abortion: technical and policy guidance for health systems)

A WHO azt szeretné elérnihogy világszerte már ne is csak a nőgyógyászok vagy más orvosok végezhessenek abortuszt, hanem más egészségügyi szereplők is.

A WHO otthonról végzett kémiai abortuszokért is lobbizik.
(WHO, 2019, WHO Consolidated Guideline on Self-Care Interventions for Health Sexual and Reproductive Health and Rights, p. xviii.)

– szövetkezik a Planned Parenthood abortuszóriással és más abortuszpárti szervezetekkel az abortuszok előmozdításáért.

Többek között közösen készítették ezt az abortuszokért lobbizó videót.

– ideológiailag motiváltan támogatja a „nemátalakító” beavatkozásokat

(WHO, 2015, Sexual health, human rights and the law, 14.o.)

– támogatja a prostitúció legalizálását.

A WHO szerint az országoknak meg kellene szüntetniük a prostitúció büntethetőségét, illetve a prostitúciót kínálókkal szembeni nem büntetőjogi jogszabályokat is.
(WHO, 2015, Sexual health, human rights and the law, 28.o.)

Kérjük, hogy a fentieket figyelembe véve állítsák le a WHO további finanszírozását.

Üdvözlettel:

[az Ön neve]