Ne tűrjük tovább a Krekó-félék becstelenségét, sem a hozzá hasonlók cinkosságát!

Petíció és tiltakozás

050 000
  24 386

24 386 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 50 000 aláírást.

Egy hét eltelt már azóta, hogy a hazai nyilvánosság tudomást szerzett az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gazemberségéről. A Political Capital baloldali-liberális elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legfontosabb megmondó embere, véleményvezére a következőket jelentette ki egy brüsszeli lapnak:

„A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

Nem kell megmagyarázni, a mondat önmagáért beszél. A mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat.

Krekó Péter mondta ezt.

A kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében.

Eltelt egy hét, de egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiségükből, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, elhatárolódott volna mindettől, és bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért. Ellenkezőleg: azt látjuk, hogy a magyarországi baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, amilyen maga Krekó Péter.

Mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt!

Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről.

Mert amint Szabó Dezső mondta: “Minden magyar felelős minden magyarért!”

Meg kell mutatnunk ezeknek semmitől vissza nem riadó gazembereknek, hogy most értek el ahhoz a határhoz, ahonnét vagy visszafordulnak, vagy számolniuk kell a következményekkel!

Budapest, 2021. január 4.

Bayer Zsolt író-publicista

Magyar Nemzet

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Petíció és tiltakozás

Mi, felelős magyar állampolgárok és hazaszerető polgárok aláírásunkkal fejezzük ki azon véleményünket, hogy Krekó Péter baloldali véleményvezér botrányos állítása nem férhet bele sem a politikai küzdelmekbe, sem a szabad vélemény- és szólásszabadság kereteibe!

Aláírásunkkal pedig azt is kifejezésre juttatjuk, hogy nem tűrjük tovább sem az ilyen megnyilvánulásokat – sem pedig a hozzá hasonlók cinkos hallgatását!

Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!

Követeljük, hogy e gaztettért kérjenek bocsánatot minden magyar embertől!

[az Ön neve]

Írja alá most