Veszélyben a szólásszabadság

0200 000
  199 053

199 053 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 000 aláírást.

Big Tech vezetők, állítsák le a cenzúrát!

Big Tech cégek, mint a Facebook, a Twitter, a YouTube, a Google, az Apple, az Amazon és a Pinterest világmértetű hadjáratot indítottak a konzervatív, élet- és családvédő vagy keresztény hangok cenzúrázására. Letiltják azokat a véleményeket, amelyek nem hajolnak meg politikailag korrekt ideológiájuk előtt.

Ezeké a vállalatok több milliárd embert befolyásolnak a közösségi médián keresztül.

A helyzet mégsem reménytelen.

Össze kell fognunk, és fel kell lépnünk a Big Tech-ek cenzúrájával szemben. Rá kell ébredniük, hogy nemcsak a többség támogatását veszíthetik el, hanem több milliárd dollárt is, illetve komoly jogi szankciókkal szembesülhetnek.

Kérjük, írja alá a CitizenGO petícióját, és segítsen nyomást gyakorolni a Big Tech vállalatok vezetőire, felszólítva őket a politikai cenzúra azonnali leállítására!

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Állítsák le a cenzúrát!

A petíció címzettjei: Jack Dorsey - a Twitter vezérigazgatója, Mark Zuckerberg - a Facebook alapítója, Jeff Bezos - az Amazon vezérigazgatója, Tim Cook – az Apple vezérigazgatója, Susan Wojcicki - a YouTube vezérigazgatója, Sundar Pichai - a Google vezérigazgatója és Ben Silbermann – a Pinterest vezérigazgatója

Mint azt Önök is jól tudják, vállalatuk is hozzájárult a keresztény, konzervatív vélemények cenzúrázásához az elmúlt években. Hajlamosak elhallgattatni azokat a hangokat, amelyek nem felelnek meg a radikális baloldali és liberális követeléseknek, különösen az élet, a család és a keresztény értékek területén.

A szólásszabadság politikai alapú korlátozása nemcsak erkölcsileg megkérdőjelezhető, hanem ellentmond mindannak, amiért platformjaik állítólag létrejöttek.

A szólásszabadságot nem lehet politikai egyet nem értés alapján megvonni az emberektől.

Platformjaik minden felhasználóját megilleti a jog, hogy kifejezze keresztény, hazafias, élet- és családpárti nézeteit, és ne értsen egyet egy-egy kormánnyal vagy társadalmi törekvéssel.

Tartsák tiszteletben felhasználóikat, és hagyják abba a cenzúrázást!

[az Ön neve]

Írja alá most