Vizsgálják ki a szexuális és reproduktív jogokkal foglalkozó európai parlamenti fórum CitizenGO-val szembeni jogtalan eljárását!

David Sassoli, az Európai Parlament elnöke részére

0200 000
  137 434

137 434 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 000 aláírást.

Aláírásával hozzájárulhat a CitizenGO-t lejáratni próbáló Szexuális és reproduktív jogokkal foglalkozó európai parlamenti fórum (EPF) jogtalan eljárásának kivizsgálásához.

Petíciónkban felszólítjuk az Európai Parlament elnökét, hogy ítélje el a CitizenGO ellopott dokumentumainak EPF általi tudatos és jogtalan felhasználását, biztosítson tisztességes körülményeket meghallgatásain, és ne engedjen teret jogtalanul szerzett és manipulált információkkal való vádaskodásoknak.

Nem hagyhatjuk annyiban ezt a jogtalan és rosszindulatú eljárást. Ha most hallgatunk, a CitizenGO után más sikeres konzervatív szervezetek is tisztességtelen parlamenti meghallgatások célkeresztjébe kerülhetnek.

Kérjük, csatlakozzon a felhívásunkhoz, és segítsen nyomást gyakorolnunk az Európai Parlament elnökére, hogy kivizsgálják az EPF CitizenGO-val szembeni jogtalan eljárását, és a jövőben tisztességes meghallgatásokat biztosítsanak minden fél számára!