Kiállás Jurák Kata mellett - Kiáltvány a nemzeti oldal újságíróiért és a liberális média által megrágalmazott politikusainkért

A petíció címzettje: Magyarország

05 000
  2 267

2 267 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 5 000 aláírást.

Állítsuk meg a liberális médiaterrort!

This petition has been created by a citizen or association not affiliated with CitizenGO. CitizenGO is not responsible for its contents.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Biztos ebben? Egy petíció csak az emberek támogatásával lehet sikeres. Levelezőlistánkról bármikor leiratkozhat.
Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A petíció címzettje: Magyarország

Számunkra elfogadhatatlan az az embereket fenyegető, terroririzáló viselkedés, amit a hatalom megszerzéséért a liberális média és az ellenzéki pártok tesznek. A XX. század gyilkos eszméi után feltűnt egy újabb, mérgező kór, ami mindent igyekszik felzabálni, ami egy kicsit nemzeti, ami egy kis identitással rendelkezik: ez a gyilkos kór nem más, mint a szélsőséges, velejéig antidemokratikus, más véleményét kiirtandónak tartó liberalizmus eszméje.

Úgy látszik, a külföldről finanszírozott, magukat függetlennek és demokratikusnak hazudó, valójában szélsőségesen liberális és antidemokratikus ellenzéki pártok és annak sajtója* (a teljesség igénye nélkül: 24.hu, hvg.hu, index.hu, 444.hu, mno.hu, Hírtv..stb.) ellenőrizetlen és korlátlan módon, a Médiatörvényt naponta megszegve keltheti a gyűlöletet Magyarországon a nemzeti oldal újságírói és politikusai ellen.

Nem mi fenyegetjük az ellenzéki oldal politikusait akasztással, nem mi kívánjuk naponta lámpavasra a másik oldal képviselőit! A gyűlöletkeltést sosem a nemzeti oldal keltette. Sem 2002-ben, sem később, a 2002 - 2010-es időszakban és most sem.
Naponta tapasztaljuk meg a Facebook liberális terrorját is: akinek a liberális eszmével ellentétes véleménye van, azt naponta tiltják és zárják ki a közösségi oldalról. Bezzeg, aki a nemzeti oldal újságíróit támadja, fenyegeti, azokat semmilyen bántódás nem éri, folytathatják uszító oldalaik szerkesztését, pl. ahol a Photoshoppal készített kép, a halott miniszterelnök ravatala a főcímoldalán. Ez nem sérti a Facebook elveit! Gyalázat.

A minap Jurák Katát érték a Jobbik csepeli fórumával kapcsolatban atrocitások.
Ezért kiáltványunkkal szeretnénk mellette is és a nemzeti oldal többi képviselője, újságírója, politikusa mellett is kiállni.

Kiállunk:

• Jurák Kata újságíró mellett, akit a liberális oldal újságírói és olvasói rendszeresen fenyegetnek, női mivoltálban megalázzák és gyalázzák
  • Lázár János mellett, akit liberális véleményterroristák többszörösen megrágalmaztak
  • Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke mellett, akit naponta gyaláznak és rágalmaznak a liberális politikusok és a külföldről finanszírozott *médiájuk
  • Bayer Zsolt mellett, akit egyes ellenzéki újságírók legszívesebben IFA platóra hányva látnának, akit naponta válogatott módon tennének el láb alól azért, mert máshogy gondolkodik, mint a liberális horda. Akit a Békemenet előtt távcsöves puskával való lelövéssel fenyegettek meg
  • Semjén Zsolt mellett, akit naponta hazug vádakkal és rágalmakkal illetnek a vadászatával kapcsolatban
  • Kósa Lajos mellett, akiről Sci-Fi-be illő hazugságokat terjeszt naponta a liberális média, miközben hörögnek, fröcsögnek a gyűlölettől az index.hu és az mno.hu újságírói
  • Fenyvesi Zoltán Fideszes képviselő mellett, akit Jobbikosok próbálnak a Facebookon lejáratni hamis oldalakkal, gyalázkodásokkal, rágalmakkal, amely rágalmakról a Fideszes képviselőnek bizonyítékai is vannak
  • A Magyar Televízió munkatársai mellett, akiket naponta érik inzultusok, fenyegetések, azért, mert el merik mondani véleményüket. Lepropagandistázzák őket azok, akik a legnagyobb liberális, hazug propagandát folytatják hazánkban. Cenzúrázza interjúikat a Facebook, mert be merészelték mutatni a svéd és a német valóságot.
  • Az Echo Tv és a Informátor munkatársai mellett, akik naponta tesznek tanúbizonyságot bátorságuk mellett és ha kell a németországi NO-GO zónákba is elmerészkednek, amiért természetesen ők is naponta megkapják a magukét a liberális vélemény-terroristáktól.
  • Füssy Angéla mellett, akit nemrég Veszprémben inzultáltak a Közös Ország Mozgalom eseményén. És természetesen kiállunk a Pestisracok.hu és a  888.hu mellett, akik szintén megtapasztalják a hackerek és a liberális véleményterroristák napi támadásait.

Sorolhatnánk végeláthatatlan azokat az újságírókat, hírportálokat, akiket cenzúráznak (Vadhajtások, Polgárportál, 888.hu, Pestisracok.hu), ezért arra kérünk mindenkit, hogy álljunk ki közösen a nemzeti oldal képviselői és újságírói mellett, támogassuk őket aláírásunkkal!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Üdvözlettel: