Bangóné Borbély Ildikó távozzon a közéletből

A petíció címzettje: Felhívás minden magyarhoz. Bangónénak távoznia kell a közéletből

010 000
  5 316

5 316 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 10 000 aláírást.

Bangóné Borbély Ildikó távozzon a közéletből

Felháborító, és félreérthetetlen, amit Bangóné Borbély Ildikó nyilatkozott a minap. Szabályosan lepatkányozta a vele egyet nem értő, közel 3 millió Fidesz szavazót. Ez a viselkedés sem kampányidőszakban, sem kampányon kívül semmikor nem engedhető meg, ezért felkérjük, hogy Bangóné Borbély Ildikó mondjon le mandátumáról, és azonnal távozzon a közéletből!A mindenszo.hu szerkesztő Csapata
A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Üdvözlettel: