Országos Rendszerszervezési Munkacsoport létrehozását kérem.

A petíció címzettje: Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége (MÖOSZ)

Országos Rendszerszervezési Munkacsoport létrehozását kérem.

17 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 100 aláírást.

J O G Á LL A M* - M E G V A L Ó S Í T Á S I  J A V A S L A T

Címzettek:

Magyarország Megyei Önkormányzatai.

Fenti Petíció benyújtójaként felhívom a Tisztelt Címzettek szíves figyelmét arra, – hogy minden magánember születéséből fakadóan mindenek előtt szabad választási, döntési, és tulajdonszerzési joggal rendelkező állampolgár.

Ugyanakkor országunk minden települése – tehát összességében az egész ország is – a teljes civil lakosság kizárólagos közös tulajdona, akik a petíció aláírásával joggal élhetnek „Alaptörvények” által garantált alapvető tulajdonosi jogaikkal.

Az emberi jogok vizsgálata alapján megállapítható, hogy a jelenlegi pártpolitikai harcok alapján működő 2013. évi XXXVI. a választási eljárásról szóló törvényben megfogalmazott  képviselő választásra vonatkozó paragrafusai nem csupán csak törvénysértők, hanem önmagában maga a képviselő választás ténye az ami bizonyítottan az egész társadalom erkölcsi lezülléséhez is vezet.

Önmagában a pártpolitika ezért alkalmatlan többek között például a napi civil magánéleti gondok megoldására.

Célunk ezért az lehet, hogy egy Internetes Szavazási Rendszer (ISZR) segítségével önmagunk védelmére létrehozzuk minden magyar településen a társadalom jelenlegi pártpolitikai kormányzati rendszerétől független saját – pártpolitika mentes – Civil Egységkormányzati Rendszerünket (CER). A CER politikája KULTÚR POLITIKA, azaz Életmód politika. Majd végső soron létrehozhatjuk a szabad együttműködés elvén alapuló – az egész ország védelmét szolgáló pártharcok nélküli kormányzatokkal együttműködő – Szabad Együttműködési Rendszert (SZER).

Kérem támogatásukat – a részletes operatív cselekvési terv megvalósítása érdekében – egy országos szintű erre a feladatra szakosodott  – szükségszerúen pártatlan rendszerszervezési munkacsoport létrehozásához.

Mint nyugdíjas tervező-fejlesztő mérnök 14 éve társadalomkutatóként egy új rendszer-tudományos rendezőelv továbbfejlesztője vagyok. A rendezőelv alkalmazása teszi egyedül lehetővé valódi jogállami kormányzati rendszer megvalósítását.

A Petíció tartalmának önkényes saját célra történő használata, meghamisítása, illetve kisajátítása büntetőjogi felelősségre vonást von maga után!

*A Jogállam:

Egy adott ország területen élő – az egyetlen veleszületett jogon-, a szabad döntési jogon, illetve szerzett jogon alapuló erkölcsi törvények betartására kötelezettséget vállaló állampolgárok társadalompolitikai közhatalmi elvek alapján működtetett közérdeket érvényesítő közigazgatási, és közszolgáltatási intézményrendszere.

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A petíció címzettje: Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége (MÖOSZ)

Országos Rendszerszervezési Munkacsoport létrehozását kérem.

FIGYELEM: Aláíráskor kérem ellenőrizze, hogy a piros aláírás gomb zöldre váltott e. Az aláírás sikertelen akkor, ha az Országházat ábrázoló kép alatti piros színű szavazatszámláló skála nem látható. Ez tapasztalatom szerint minden nap kb. 17 óra után történik számomra ismeretlen okok miatt. Ekkor aznap már nem biztos, hogy lehet szavazni.

Üdvözlettel: Csízi Imre Jenő

(Integrált Társadalmi-rendszer szervező projekt menedzser).

2020. január 08.

Üdvözlettel:
[az Ön neve]

Írja alá most

17 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 100 aláírást.