Schittl Eszter

Petíciónkban arra kérjük a Pagony Könyvesboltot és a többi árusítóhelyet (líra.hu, Írók Boltja, Massolit Könyvesbolt, Book24), hogy a gyermekek fejlődésének biztonságát és védelmét szem előtt tartva vegyék le kínálatukból az új LMBTQ-propaganda mesekönyvet!

Mélyen elszomorít és felháborít minket a Kaleta Gábor ügyében hozott enyhe ítélet, amellyel szemben a Fővárosi Ügyészség nem fellebbezett, hanem tudomásul vette azt, mondván, lényegileg megfelel a Fővárosi Főügyészség illetékességi területén eljáró bíróságok büntetési gyakor

Hollywood újabb felháborító és istenkáromló filmet tervez piacra dobni. Egy filmet, amely ezúttal Jézust nőként ábrázolja, aki számos helytelen és érzéki jelenetben vesz részt a film női főszereplőjével, akit romantikus szálak fűznek hozzá.

Kérjük, csatlakozzon az értékeink mellett megfogalmazott tíz ponthoz!

Álljunk ki minél többen a vasalódeszkás totnatanár mellett!

Hogyan küzdhet úgy az állam az emberi életekért, hogy a másik oldalon továbbra is elérhetővé teszi, sőt, finanszírozza az emberi életeket kioltó abortuszokat?
Arra kérjük miniszter urat, hogy vigyázzon a legvédtelenebb, legkisebb születendő gyermekekre is ebben a nehéz időszakban, ahol legfőbb közös feladatunk az életek megóvása. Az életmentéssel összeegyeztethetetlen az abortuszok további folytatása, sok esetben állami finanszírozással.

Tisztelt Szülész-nőgyógyász Orvosok!

A legkisebb emberekért fordulunk most Önökhöz azzal a kéréssel, hogy hagyjanak fel az abortuszokkal, és helyette az életmentésre összpontosítsanak a veszélyhelyzet idején.

12,5 millióan csatkakozunk rendszeresen a CitizenGO petícióihoz. Bár különböző helyzetbe kerültünk a koronavírus okozta rendkívüli helyzetben, felelősségünk mindnyájunknak van a vírus megállítása és az élet mindennemű védelme terén.

Kérem, szólítsák fel lemondásra Niedermüller Pétert, ezzel kiállva a nyilvánosan megbélyegzett és megsértett keresztények mellett. Niedermüller Péter rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket, megbélyegezve őket, és kapcsolatba hozva őket a fehér nacionalistákkal, akiknek hírhedt tagjuk például a rengeteg kegyetlen terrorakcióért felelős Ku Klux Klan is.

A Nők Lapja karácsonyi számában jelent meg az alábbi egész oldalas hirdetés, ami a homoszexuális férfiak gyereknevelését reklámozza.
Nyílt levelünkben arra kérjük a Nők Lapja vezetőségét, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától.
Ha Ön szerint is fontos a kérésünk, csatlakozzon aláírásával a nyílt levélhez.

"Karácsonyi különkiadásként" tette közzé és hirdeti a Netflix a "Krisztus első kísértése" című filmet, amely vallásgyalázó elemekkel van tele. A film Jézust homoszexuálisnak állítja be, Szűz Máriát házasságtörő nőnek, az apostolokat pedig alkoholistának. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

Tizenöt évvel ezelőtt általános iskolás kislány voltam. Örökre megmarad emlékezetemben 2004. december 5-e, és az azt követő hétfői nap emléke, amikor nagyszerű történelemtanárnőm, Melinda néni feketébe öltözve jött be az órára. Síri csend volt a teremben, amikor megosztotta velünk az előző nap tragikus jelentőségét. Egy nemzet nemet mondott a tagjaira.

FÉLSIKER: Miután több mint 35 000-ren felszólaltunk, lecseréli a Coca-Cola a homoszexuális párokat bemutató plakátokat. Helyettük szivárványos palackokat ábrázoló, #LOVEISLOVE feliratos hirdetések jönnek...

Döbbenten találkoztunk tegnap a Momentum új EP-képviselője, Cseh Katalin és a feminista újságíró, Papp Réka Kinga Klubrádióban néhány éve elhangzott gyomorforgató, vállalhatatlan

Az Unplanned  (Nem tervezett) című film váratlan sikert aratott idén az Egyesült Államokban, meglepve ezzel a hollywoody számításokat. A film már a bemutatója utáni első hétvégén 6,1 millió dollár sikert hozott, míg a box office-szakértők ennek csupán a felét jósolták neki.

Egy emberséges társadalomban nem szabad elvenni azon emberek életét, akik valamiben különböznek a többségtől, pl. valamilyen fogyatékossággal élnek.

Ehelyett szeretettel és törődéssel kell őket (és családjaikat) körülvennünk egyéni és társadalmi szinten egyaránt.

Március 11-22-ig rendezik meg New Yorkban az ENSZ nők helyzetével foglalkozó bizottságának 63. ülésszakát. A rendezvényen hazánk is részt vesz, nekünk is jogunk van beleszólni az ülésszak záró dokumentumának tartalmába.

Az élethez való joggal szembemenő, csúsztatásokkal teli jelentésről fognak szavazni az európai parlamenti képviselők 2019. január 16-án.

Ha egyetért azzal, hogy az állam mint fenntartó megszüntesse a magyar nyelven folyó gender képzéseket, kérjük, csatlakozzon levelünkhöz!