Big Tech vezetők, állítsák le a cenzúrát!

Veszélyben a szólásszabadság

 

Big Tech vezetők, állítsák le a cenzúrát!

0200.000
  197.523
 
197.523 Mensen hebben getekend. Help ons om 200.000 handtekeningen te bereiken.

Big Tech vezetők, állítsák le a cenzúrát!

Big Tech cégek, mint a Facebook, a Twitter, a YouTube, a Google, az Apple, az Amazon és a Pinterest világmértetű hadjáratot indítottak a konzervatív, élet- és családvédő vagy keresztény hangok cenzúrázására. Letiltják azokat a véleményeket, amelyek nem hajolnak meg politikailag korrekt ideológiájuk előtt.

Ezeké a vállalatok több milliárd embert befolyásolnak a közösségi médián keresztül.

A helyzet mégsem reménytelen.

Össze kell fognunk, és fel kell lépnünk a Big Tech-ek cenzúrájával szemben. Rá kell ébredniük, hogy nemcsak a többség támogatását veszíthetik el, hanem több milliárd dollárt is, illetve komoly jogi szankciókkal szembesülhetnek.

Kérjük, írja alá a CitizenGO petícióját, és segítsen nyomást gyakorolni a Big Tech vállalatok vezetőire, felszólítva őket a politikai cenzúra azonnali leállítására!

+ Letter to:

Teken nu de petitie!

 
Please enter your email
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter your country
Please enter your zip code
Maak alsjeblieft een keuze:

Állítsák le a cenzúrát!

A petíció címzettjei: Jack Dorsey - a Twitter vezérigazgatója, Mark Zuckerberg - a Facebook alapítója, Jeff Bezos - az Amazon vezérigazgatója, Tim Cook – az Apple vezérigazgatója, Susan Wojcicki - a YouTube vezérigazgatója, Sundar Pichai - a Google vezérigazgatója és Ben Silbermann – a Pinterest vezérigazgatója

Mint azt Önök is jól tudják, vállalatuk is hozzájárult a keresztény, konzervatív vélemények cenzúrázásához az elmúlt években. Hajlamosak elhallgattatni azokat a hangokat, amelyek nem felelnek meg a radikális baloldali és liberális követeléseknek, különösen az élet, a család és a kereszény értékek területén.

A szólásszabadság politikai alapú korlátozása nemcsak erkölcsileg megkérdőjelezhető, hanem ellentmond mindannak, amiért platformjaik állítólag létrejöttek.

A szólásszabadságot nem lehet politikai egyet nem értés alapján megvonni az emberektől.

Platformjaik minden felhasználóját megilleti a jog, hogy kifejezze keresztény, hazafias, élet- és családpárti nézeteit, és ne értsen egyet egy-egy kormánnyal vagy társadalmi törekvéssel.

Tartsák tiszteletben felhasználóikat, és hagyják abba a cenzúrázást!

[Uw Naam]

Big Tech vezetők, állítsák le a cenzúrát!

Teken nu de petitie!

0200.000
  197.523
 
197.523 Mensen hebben getekend. Help ons om 200.000 handtekeningen te bereiken.