Let All Play

Nemzetközi labdarúgó mérkőzéseken egyre több esetben írják elő az LMBT-jelkép feltüntetését a játékosok felszerelésén. Előfordult, hogy arra kötelezték a focistákat, hogy az LMBT-jelkép a mezükön, cipőfűzőjükön vagy stoplijukon jelenjen meg. Más együttesek a szögletzászlót díszítették LMBT-színekkel.

V medzinárodných futbalových zápasoch profesionálne tímy viacerých krajín (USA, Írsko a ďalšie) požadovali od svojich hráčov, aby na svojich dresoch nosili dúhové prvky - ako symbol stotožnenia sa s LGBT agendou.

Dans les matchs de football internationaux, les États-Unis, l’Irlande et d'autres équipes nationales ont exigé que les joueurs portent les couleurs LGBT sur leurs maillots. L’Angleterre exige que les joueurs portent des lacets arc-en-ciel LGBT sur leurs crampons.

Bij internationale voetbalwedstrijden hebben de VS en Ierland, net als verschillende clubs besloten hun spelers te verplichten tot het dragen van een LHBT-regenboog op hun shirt. Engeland verplicht spelers LHBT-veters in hun schoenen te dragen. Sommige teams eisen van aanvoerders dat ze een LHBT-regenboog-aanvoerdersarmband dragen.

In international football matches, the United States, the Republic of Ireland, and some professional teams have required players to wear an LGBT rainbow on their jerseys.

Obligan a usar la bandera LGTB en el vestuario y el campo en contra del reglamento. Pide a la FIFA que no permita que se ‘lgtibice’ el fútbol

In international soccer matches, the United States, the Republic of Ireland, and some professional teams have required players to wear an LGBT rainbow on their jerseys.