Porozumienia z USA zawierane przez tzw. Prezydenta Polski Andrzeja Dudę nie odzwierciedlają woli narodu polskiego jako całości.

Adresat/Adresaci petycji: Polacy i publika światowa

91 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100 podpisów.

Nie akceptujemy działań polskiego rządu w interesie USA. Nie podzielamy zainteresowania wojną ani zastraszaniem i prowokowaniem innych krajów.

Jeśli nie zgadzasz sie z służalczą politykę jaką widzisz w mediach i tym marnym spektaklem wyraź swoją dysaprobatę podpisując tą petycję. Skierowaną jest ona też na cały świat w języku angielskim: https://www.change.org/p/polish-nation-and-diaspora-poland-is-not-accepting-being-ruled-by-usa-and-it-s-puppet-popis-party-government

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Adresat/Adresaci petycji: Polacy i publika światowa

Większość z nas całkowicie i ostatecznie straciła zaufanie do klas rządzących.

Nasza chrześcijańska tradycja i wiara wykluczają możliwość zabijania niewinnych ludzi i zawsze stoją po stronie prawdy i przeciwko agresorom Cywilizacji Łacińskiej.

To, co przedstawiane jest światu jako wyraz naszej woli, odzwierciedla tylko głos partii rządzącej, która jest wybierana z tego samego układu zainstalowanego najpierw w Polsce przez CIA w latach 90., a teraz podtrzymywanego przez telewizję propagandową i fałszywe sondaże wyborcze kierowane i wspierane przez międzynarodowe korporacje i organizacje w celu zachowania korzystnego dla nich statusu quo (m.in. kolonizacja rynku).

Od 30 lat Stany Zjednoczone dyktują zasady handlu i reżim w Europie. Przytłaczająca produkcja dolarów i waluty jako długu wytwarzanego przez prywatne banki niszczy delikatną równowagę społeczną w krajach okupowanych przez IMF i inne amerykańskie instytucje pod pozorem szczytnych wartości realizujące globalne agendy w interesie elit korporacyjnych.

Polskie społeczeństwo zostało pozbawione wolności i bogactwa najpierw przez Niemców, potem przez Rosjan, a teraz przez Amerykanów i elity finansowe i korporacyjne. Nie możemy już dłużej wytrzymać takiej kłamliwej sytuacji.

Jako naród Polski głęboko w naszym duchu nigdy się nie poddajemy, nawet gdy zdrajcy i złodzieje są przedstawiani na piedestałach jako ludzie stanu. Są zdrajcami i nie mają moralnego prawa do wyrażania woli Polaków. To dyktatura, która czyni nas zakładnikami obcych mocarstw i wielkiego biznesu bez honorowania i szanowania polskich obywateli i patriotów.

Bez wsparcia ze strony zagranicznej diaspory i służb specjalnych, te fałszywe "elity" polityczno-medialne jako zwyczajne marionetek globalnej agendy, nie istnieją. To kwestia chwili uczciwej publicznej debaty , aby pokazać bezmyślność głównych aktorów sceny politycznej.

Teraz, gdy stoimy przed sejsmicznymi zmianami na naszej planecie: od reorganizacji międzynarodowych sojuszy opartych na wzroście w Azji i głębokiej korozji starego kontynentu, w naszym największym interesie jest wydostanie się z materialnej i mentalnej niewoli wychwalania katów.

Jesteśmy ogromnie dyskryminowani przez większość "Atlantyckiego establishmentu" - pomimo ogromnego potencjału 60 milionów Polaków i ogromnego bogactwa polskiego społeczeństwa. Jesteśmy bogaci w rzadkie minerały, zasoby geotermalne, ropę naftową i najważniejsze - talenty i umiejętności inżynieryjne i kreatywne. Kraje, a raczej spółki takie jak USA chcą na tym żerować i nie są naszym przyjaciółmi.

W naszym najlepszym interesie jest zatrzymanie bycia „młodszym Bratem” w USA lub Niemczech. Musimy rozpocząć politykę wielobiegunową, która wykorzysta nasze kluczowe zalety, takie jak lokalizacja i unikalne zdolności umysłowe i duchowe.

W świecie, w którym kreatywność, łączność i współpraca odgrywają główną rolę w przyszłości rozwoju naszych krajów i miast, musimy przyjąć takie międzynarodowe formaty, które są oparte na wspólnych interesach i przynoszą stabilność i pokój w naszym regionie.

Nasz główny partner handlowy (Niemcy) nigdy nie wykazuje woli umożliwienia Polsce rozkwitu w naszym własnym interesie, a od lat agresywnie wpływa na naszą suwerenną politykę na własnym gruncie i na poziomie europejskim.

USA postanowiły zagwarantować próbę kradzieży naszego majątku przez organizacje żydowskie na sumach setek miliardów dolarów i bilionów polskiego złota, co możemy traktować jako wypowiedzenie nam wojny, ponieważ wymuszenie takiej sumy oznacza utratę suwerenności dla innego reżimu.

Wszystkie elity polityczne Polski, które akceptują los napisany dla nas w Waszyngtonie i Tel Awiwie, tracą prawo do podejmowania za nas decyzji i przedstawiania się jako przywódcy narodu polskiego.

[Imię i nazwisko]

Podpisz tę petycję teraz!

91 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100 podpisów.