Pokażmy "Wyrok na Niewinnych" w TVP1, aby każdy mógł zobaczyć prawdę o ruchu aborcyjnym!

Jacek Kurski - Prezes Zarządu TVP

wygrane

20.101 podpisało. Osiągnijmy 50.000!

[20-07-2021 Z ostatniej chwili! Telewizja Polska S.A. kupiła prawa do emisji filmu!
Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do tego, by "Wyrok na niewinnych" mógł mieć jak najszerszą widownię w Polsce.]

Będąc dumni z tego, że Polska jest dziś jedynym krajem w Europie, który demokratycznie poszerza zakres ochrony dzieci nienarodzonych, pragniemy stawiać kolejne kroki do budowania kultury szacunku dla każdego człowieka.

Kilka miesięcy temu dzięki wsparciu telewizji publicznej 1 600 000 widzów miało okazję zobaczyć film “Nieplanowane”, będący obecnie jednym z najważniejszych światowych świadectw pomagających budować cywilizację sprzeciwiającą się rzekomemu prawu do zabijania człowieka.

Z myślą jak ważne jest kształtowanie postaw troski o każde życie powstał w USA kolejny film, który tak jak “Nieplanowane” ma siłę oddziaływania na miliony ludzi na całym świecie. “Wyrok na niewinnych” opowiada o skali manipulacji i sposobie działania środowisk, które doprowadziły do legalizacji aborcji na żądanie w USA, a pośrednio w wielu innych krajach cywilizacji zachodniej.

W obecnej sytuacji pandemicznej film nie może pojawić się w kinach, ale 18 kwietnia będzie miała miejsce polska premiera “Wyroku na niewinnych” w Internecie!

Film można zobaczyć tutaj: https://rafaelkino.pl/p-47

Wobec wielu prób manipulacji, zwróćmy się do decydentów w największych polskich stacjach telewizyjnych, aby umożliwić dotarcie z filmem do tych osób, które nie zobaczą go w sieci. Po to, aby każdy mógł zobaczyć prawdę o ruchu aborcyjnym.

20.101 podpisało. Osiągnijmy 50.000!

Uzupełnij swój podpis

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności i Regulaminem

Adresat/Adresaci petycji: Jacek Kurski - Prezes Zarządu TVP

Szanowny Panie Prezesie,

Dzięki zaangażowaniu Pana oraz całej TVP1 kilka miesięcy temu miliony osób mogły zobaczyć film “Nieplanowane” budujący postawy pro-life poprzez opowiedzianą w nim historię byłej dyrektorki organizacji aborcyjnej - Abby Johnson. Bardzo dziękuję!

18 kwietnia to dzień polskiej premiery kolejnego głośnego filmu pro-life, tym razem opowiadającego o sposobach działania proaborcyjnych grup interesów. Film “Wyrok na niewinnych” ujawnia skalę manipulacji, która stała się fundamentem legalizacji aborcji na żądanie w zachodnim świecie.

Wobec wielu prób manipulacji opinią publiczną, których także dziś dopuszczają się proaborcyjni ideologowie i aktywiści, zwracam się do Pana z prośbą: pokażmy "Wyrok na Niewinnych" w TVP, aby każdy mógł zobaczyć prawdę o korzeniach proaborcyjnej ideologii.

Dzięki temu mamy szansę odkłamać ten temat oraz budować kulturę szacunku dla każdego człowieka, czego nam w Polsce tak bardzo potrzeba.

[Imię i nazwisko]

Adresat/Adresaci petycji: Jacek Kurski - Prezes Zarządu TVP