#WspieramyDolceGabbana

#WspieramyDolceGabbana! Odpowiadamy na antyrodzinny atak Elton'a John'a

183.733 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 200.000 podpisów.

#WspieramyDolceGabbana! Odpowiadamy na antyrodzinny atak Elton'a John'a

Znani projektanci mody Domenico Dolce i Stefano Gabbana udzielili obszernego wywiadu magazynowi "Panorama", w który wyrazili swoje popracie dla rodziny. Co więcej, ich ostatni pokaz mody stał się manifestacją macierzyństwa i rodzicielstwa!

W wywiadzie jeden z projektantów powiedział: "To nie my wymyśliliśmy rodzinę... Zostałeś urodzony i masz mamę i tatę. Albo przynajmniej tak być powinno. I to jest powód, dla którego jestem sceptyczny wobec tego, co nazywam synami chemii, syntetycznymi dziećmi, łonem do wynajęcia, nasieniem wybranym z katalogu. A następnie idź do tych dzieci i wyjaśnij im, kto jest ich mamą. [Kierując swoje słowa do dziennikarki] Czy kiedykolwiek zaakceptowały Pani fakt, że byłaby córką chemii? Prokreacja potrzebuje być aktem miłości."

Następnie, odpowiadając na pytanie "Czy chcielibyście zostac ojcami?", Domenico Dolce odpowiedział "Jestem gejem, nie mogę mieć dziecka... Życie ma swój właściwy naturalny bieg i dlatego pewnych rzeczy nie można zmieniać. Jedną z nich jest rodzina."

Takie słowa wystarczyły, aby projektanci zostali zaatakowani przez gejowskie lobby. Co więcej, kampania nienawiści i dyskryminacji (wobec - co istotne - dwóhc zadeklarowanych homoseksualistów!) została wzmocniona, gdy dołączyli do niej Elton John i Ricky Martin, którzy zapoczątkowali bojkot produktów projektantów.

W takiej sytuacji warto wspierać prorodzinną postawę Dolce i Gabbana, mimo ich homoseksualnych deklaracji.

Nie mamy wątpliwości, że dla takich publicznych osób, jakimi są Projektanci, wspacie dziesiątek (a może setek?) tysięcy osób ma znaczenie.

Za dostarczenie petycji do adresatów w samym Mediolanie odpowiedzialny jest włoski manager CitizenGO - Matteo Cattaneo.

Zachęcamy do dołączenia do akcji oraz zaproszenia do niej przyjaciół i znajomych. Sprawa ciągle jest aktualna!

+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:

Wspieramy słowa Dolce&Gabbana, w których bronią dzieci i rodziny

List kierujemy do: Domenico Dolce i Stefano Gabbana:

Wobec ataku, jakiego doświadczyliście po tym, gdy w wywiadzie dla magazynu "Panorama" broniliście dobra dzieci, którego najbardziej wyrazistym znakiem jest kochająca się rodzina tworzona przez mamę i tatę, dziękuję Wam za odwagę przypomnienia tej oczywistej prawdy.

Dziękuję również za kampanię #DGfamily, pokazującej piękno rodziny, której podstawą jest związek kobiety i mężczyzny. Dziękuję za Waszą odwagę, której wyrazem jest wspomniany wywiad.

Dziękuję także za stanowczość w sprzeciwie wobec praktyk surogacji i sztucznego zapłodnienia.

Mając świadomość, że publiczne mówienie o normalnej rodzinie i autentycznych potrzebach każdego dziecka staje się politycznie "niepoprawne", podpisuję niniejszy list i tym samym dołączam do setek tysięcy osób wspierających Wasze słowa.

[Imię i nazwisko]

#WspieramyDolceGabbana! Odpowiadamy na antyrodzinny atak Elton'a John'a

Podpisz tę petycję teraz!

183.733 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 200.000 podpisów.