Adresat/Adresaci petycji: Burmistrz Lubartowa - Janusz Bodziacki

Poparcie dla wystawy "Stop dewiacji" w Lubartowie

15.806 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 20.000 podpisów.

Poparcie dla wystawy "Stop dewiacji" w Lubartowie

20 lutego w Lubartowie stanęła wystawa „Stop dewiacji”, przestrzegająca przed zagrożeniami związanymi z praktykowaniem homoseksualnego stylu życia. Bardzo szybko wystawa znalazła się pod atakiem ze strony środowisk prohomoseksualnych. Została zniszczona przez nieznanych sprawców, a władze miasta zaatakowano za wydanie zgody na informowanie mieszkańców Lubartowa o niewygodnej prawdzie nt. homoseksualizmu.

W obliczu ciągłych prób wprowadzania lewicowej cenzury nie możemy stać bezczynnie. Na Zachodzie w wielu państwach już ściga się osoby mówiące prawdę o środowiskach LGBT. Ich "związki" zrównuje się z małżeństwem, a dzieci trafiają w wyniku adopcji do rąk dewiantów. Musimy zatrzymać tent trend w Polsce zanim będzie za późno! Stań po stronie prawdy i wolności słowa! Podpisz list z poparciem dla wystawy w Lubartowie.

Fundacja Życie i Rodzina

+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Adresat petycji: Burmistrz Lubartowa - Janusz Bodziacki

Szanowny Panie Burmistrzu!

Dziękuję Panu za wyrażenie zgody na ustawienie wystawy „Stop dewiacji” w Lubartowie. Wierzę, że wszyscy Polacy mają prawo do poznania prawdy o zagrożeniach związanych z homoseksualnym stylem życia. Dzieci i młodzież są szczególnie narażone na wpływy środowisk LGBT. Wystawa "Stop dewiacji" przestrzega je przed podejmowaniem niebezpiecznych zachowań seksualnych.

Wyrażam nadzieję, że mimo nagonki ze strony środowisk lewicowych stanie Pan po stronie wolności słowa i prawa obywateli do informacji!

[Imię i nazwisko]

Poparcie dla wystawy "Stop dewiacji" w Lubartowie

Podpisz tę petycję teraz!

15.806 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 20.000 podpisów.