NIE chcemy reklam ABORCJI w Polsce!!!

Adresat petycji: Google Polska Sp. z o.o.

NIE chcemy reklam ABORCJI w Polsce!!!

27.556 podpisało. Osiągnijmy 50.000!

Szanowni Państwo,

W pażdzierniku 2013 roku zgłosiłem do prokuratury w Wołominie fakt reklamowania przez Google klinik aborcyjnych na Słowacji. Nie chodzi tu o wynik wyszukiwania treści w Internecie, ale o typową reklamę, za którą google otrzymało wynagrodzenie. Reklamowane strony zachęcały Polki do turystyki aborcyjnej oferując zabijanie dzieci oraz wiele usług dodatkowych, w tym także transport w dwie strony do dowolnego miejsca w Polsce! PROKURATURA ODMÓWIŁA WSZCZĘCIA POSTĘPOWANIA!!!

Zbulwersowany decyzją Prokuratury w Wołominie wysłałem pisma w tej sprawie do Prezydenta, Premiera, Ministrów Zdrowia i Sprawiedliwości. Po tych interwencjach otrzymałem w lutym 2014 r. odpowiedź z Prokuratury Okregowej Warszawa-Praga, w której udowadnia mi się, że reklama aborcji nie jest przestępstwem.

W grudniu 2013 roku sprawę opisała gazeta Rzeczpospolita, na skutek tej interwencji Google wycofał się z wyświetlania na terenie Polski reklam zagranicznych klinik aborcyjnych. Myślałem, że sprawa jest załatwiona. a jednak...

Google znowu wyświetla w polskim internecie reklamy klinik aborcyjnych!!!

Bardzo prosze o podpisywanie petycji, liczny sprzeciw powinien spowodować, że Google wprowadzi takie zabezpieczenia, które uniemożliwią zagranicznym klinikom reklamowanie aborcji w Polsce.

Z wyrazami szacunku,

Piotr UŚCIŃSKI

27.556 podpisało. Osiągnijmy 50.000!

Uzupełnij swój podpis

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką Prywatności i Regulaminem

NIE chcemy reklam ABORCJI w Polsce!!!

Żądamy zaniechania wyswietlania w polskim internecie reklam zachęcających Polki i Polaków do zabijania dzieci nienarodzonych!!!

Niech Google Polska przestanie zarabiać pieniądze na reklamach aborcji!!!

[Imię i nazwisko]

NIE chcemy reklam ABORCJI w Polsce!!!

Niech Google Polska przestanie zarabiać pieniądze na reklamach aborcji!!!

[Imię i nazwisko]