10.736 podpisów

Radykalni działacze ruchu trans żądają dziś w Polsce powszechnego, nieograniczonego dostępu do terapii hormonalnej, do tzw. blokerów dojrzewania oraz okaleczających zabiegów chirurgicznych (usunięcia zdrowych organów, jak piersi u dziewcząt, czy penis u chłopców) nawet w przypadku dzieci.

Jak doszliśmy do tego, że takie nieobliczalne społecznie eksperymenty stają się możliwe?

Z początkiem tego roku Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) wykreśliła (pod naciskiem lobby LGBT) transseksualizm z listy chorób psychicznych.

10.736 podpisów

71.402 podpisów

Światowa Organizacja Zdrowia znów dopuszcza się ideologicznej indoktrynacji!

Ogłosiła, że ich szeroko stosowany podręcznik "Gender mainstreaming dla menedżerów zdrowia: podejście praktyczne" zostanie zaktualizowany. Zmiany skupią się między innymi na aktualizacji kluczowych pojęć dotyczących płci, aby uwzględnić ideę, że "tożsamość płciowa istnieje jako kontinuum" co oznacza, że płeć biologiczna "nie jest ograniczona do mężczyzny lub kobiety".

71.402 podpisów

13.472 podpisów

Przewodnicząca Komisji Europejskiej niemal dwa lata temu zapowiedziała, że Unia Europejska wymusi na wszystkich krajach członkowskich uznanie, że można mieć dwie matki lub dwóch ojców, czyli prawo do tzw. homoadopcji.

Sprowadziła to technicznie do hasła - "jeśli jesteś rodzicem w jednym kraju, jesteś rodzicem w każdym kraju" - czyli uznania, że jeśli prawo np. w Holandii, czy Belgii pozwala na adopcję dziecka przez dwie kobiety, czy dwóch mężczyzn, to każde państwo członkowskie musi uznać ten stan.

13.472 podpisów

225.756 podpisów

Bulwersujące nagrania członków zarządu Disneya i lesbijski pocałunek w filmie Buzz Astral potwierdziły to, co wielu z nas wiedziało od dawna: Disney, jest dzisiaj zakładnikiem radykalnych aktywistów LGBT zaangażowanych w uwiedzenie naszych dzieci tęczową ideologią.

Nie zależy im na urzeczywistnianiu dziecięcych marzeń, tak długo jak Bob Chapek (CEO) i jego zespół mogą nadal zarabiać pieniądze. Ale my mamy moc, by to zmienić.

225.756 podpisów

13.441 podpisów

Katarzyna Kotula jako posłanka klubu Lewicy udzielała porad na swoim koncie na Twitterze jak skutecznie dokonać aborcji farmakologicznej.

Posłanka Kotula przyznała tam też, że od 1998 roku pomaga kobietom w dokonywaniu w Polsce aborcji.

Łamie w ten sposób polskie prawo, które za pomoc, czy nakłanianie do aborcji przewiduje karę do 3 lat pozbawienia wolności.

Żądamy od Komisji Etyki Poselskiej podjęcia postępowania wobec posłanki za jawne działanie wbrew obowiązującemu w Polsce porządkowi prawnemu.

13.441 podpisów

20.161 podpisów

Dom Historii Europejskiej w Brukseli postanowił użyć wizerunku Matki Boskiej Częstochowskiej w tęczowej aureoli, żeby przedstawić współczesny, europejski aktywizm społeczny.

Ta bluźniercza prowokacja ma zaboleć wielu katolików, a szczególnie nas Polaków.

Żądamy od szefa Rady Nadzorczej tej placówki Prof. Dr. Hansa-Gerta PÖTTERINGA i Dyrektor Muzeum Constanze ITZEL zaprzestania eksponowania tego obrazu.

20.161 podpisów

163.874 podpisów

Firma Mattel zaprezentowała właśnie swoją pierwszą transgenderową Barbie. Jest to lalka wyprodukowana w hołdzie aktorce LGBT Laverne Cox (jest ona tzw. transpłciową kobietą), która 29 maja skończyła 50 lat.

Wiceprezes i globalna dyrektor firmy, Lisa McKnight, z dumą ogłosiła tę decyzję:

"Jesteśmy dumni, że dzięki nowej kolekcji Barbie możemy podkreślić znaczenie inkluzywności i akceptacji w każdym wieku oraz docenić znaczący wpływ Laverne na kulturę ".

Ze swojej strony sama Laverne Cox również wypowiedziała się na ten temat na Instagramie:

163.874 podpisów

95.403 podpisów

Zapalony bokser i gimnastyk, 12-letni Archie Battersbee, jest hospitalizowany w Royal London Hospital w związku z urazem mózgu po strasznym wypadku do którego doszło w domu 7 kwietnia.

Archie został znaleziony z pętlą wokół głowy.
 Mama Archiego uważa, że mógł on zostać nakłoniony do wzięcia udziału w tzw. internetowym pranku (rozpowszechnionej wśród nastolatków zabawy w pozorowanie sytuacji, które mają na celu oszukanie lub zażartowanie z kogoś innego)
. Niestety zabawa ta okazała się tragiczna w skutkach.

95.403 podpisów

Subskrybuj CitizenGO RSS