Vo všetkých krajinách sveta

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

216.706 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 500.000 podpisów.

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

Úspešné uvedenie filmu “Unplanned” (voľný preklad: Neplánovane) prekonalo očakávania mnohých v USA, najmä kvôli kontroverznému predmetu filmu, ktorým je potrat. Film zarobil viac ako pätnásť miliónov dolárov v pokladniach kín už počas prvých dvoch týždňov od uvedenia. Film je mimoriadne šokujúci. Razantne odsudzuje hrôzu potratov a obrovský potratový biznis, ktorého cieľom sú obrovské zisky.

Premiére filmu predchádzala obťažujúca kampaň proti producentovi Pure Flix, dočasné zablokovanie oficiálneho Twitter účtu a systematické vyhýbanie sa reklamám alebo diskusiám v hlavných médiách. Médiá z veľkej časti odmietli propagovať film, ktorý napáda umelý potrat a jeho najväčšieho poskytovateľa na celom svete, ktorým je spoločnosť s názvom Planned Parenthood.

Jedná sa o kvalitný celovečerný film, ktorý je hodný najlepších hollywoodskych filmov. Je o živote Abby Johnson, ktorá pracovala v pobočke nadnárodného potratára v Texase (USA). V roku 2009 sa stala pro-life aktivistkou, keď sledovala potrat vlastnými očami. Skúsenosť bola pre ňu tak traumatická, že jej názory na potraty sa obrátili o 180 stupňov. Odvtedy svoj život zasvätila boju proti Planned Parenthood, spoločnosti, pre ktorú pracovala, a boju za život vo všetkých jeho fázach.

Film sa začal priemietať 29. marca, na 1700 plátnach a obrazovkách v Spojených štátoch. Môžeme bez akýchkoľvek pochybností vyjadriť, že “Unplanned” dosiahol už najväčší vplyv a najväčší dosah akéhokoľvek pro-life filmu v histórii.

Film “Unplanned” by sa mal dostať aj do kín v Kanade, ale výrobcovia sa stretli s problémami so sieťou kín Cineplex. Cineplex si uvedomuje, že verejný záujem na filme je veľmi vysoký, ale považujú ho za "kontroverzný”, preto ho majú problém uverejniť.

Stojíme na strane producentov filmu “Unplanned”, ktorých chceme podporiť a taktiež aj miestnych distribútorov aby priniesli tento dôležitý film na veľké plátna a obrazovky.

Prosím, podpíšte túto petíciu! Chceme ňou vyjadriť výrobcom a distribútorom filmu “Unplanned”, že máme záujem o tento film na Slovensku. Zástupcovia našej organizácie CitizenGO sa stretnú s výrobcami, aby im doručili podpisy. Chceme ich povzbudzovať a podporovať v ich snahe premietať tento film v rôznych krajinách sveta.

Prosím, môžete nám svojim podpisom pomôcť? Vďaka filmu “Unplanned” môžeme urobiť veľký krok smerom ku globálnemu povedomiu o hrôzach potratov.

Oficiálna ukážka filmu v angličtine:

+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

Vážení Cary Salomon a Chuck Konzelman, spisovatelia a producenti filmu “Unplanned”:

Nedávno som sa dozvedel/a o vašom filme s názvom “Unplanned”. Váš film je veľkým krokom vpred smerom ku globálnemu povedomiu o hrôzach potratov. Som veľmi vďačný/á za vašu prácu a za prácu vášho tímu.

Som si vedomý/á ťažkostí, s ktorými ste sa stretli, preto vás povzbudzujem, aby ste pokračovali v reklame a naďalej premietali tento celovečerný film. Na celom svete je publikum pripravené na prijatie posolstva filmu.

Milióny ľudí na celom svete chcú sledovať tento film. Prosím, obráťte sa na distribútorov na Slovensku, aby to bolo možné. Film môže pomôcť zvýšiť povedomie o hrôze potratov v Slovenskej republike.

Máte moju podporu a podporu miliónov ľudí na celom svete.

S úctou,

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Žiadosť o uverejnenie pro-life filmu "Unplanned" v kinách

Podpisz tę petycję teraz!

216.706 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 500.000 podpisów.